Bildirim
Anakart+İşlemci+Ram 1500TL Bütçe
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
K Serisi İşlemciyi Alacaksanız O.C. Yapmadıgınız sürece boşa masraf Tabiki K Serisi İşlemci Aldıgınız Vakitte Z Serisi Bir Anakart Almanız Lazım Şuan İçin i5 6500 fazlasıyla yeterli günlük kullanım ve oyun için darbogaz yapacak oyun yok tabiki ileriyi düşünebilirsiniz bu size kalmış ve tamamen bütçenize baglı bir durum -
Overclock yapmadıktan sonra z170 tamamen boşa masrafmıdır? Overclock harici herhangi bir artısı yokmudur?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabikide Vardır Ama Siz bunu i5 6500 İşlemci ile oyunlarda ve günlük kullanımda neredeyse hissetmessiniz Z Serisi Anakartların Yüksek Mhz ram destegi gibi artıları var ama oyun için alınıyorsa gerek yoktur çünkü siz oyunlarda 2133Mhz İle 3000Mhz İle pek fazla fark hissetmeyeceksiniz bunlar sadece test sonuçları üzerinde gözükecek farklar olacak ama iş için alınıyorsa profosyonel ram isteyen programlar kullanılıyorsa tabikide z Serisi Anakart almak daha mantıklı olacaktır ama oyun ve günlük kullanım için fazla masraf yapmaya gerek yoktur H110M Gamingte sizi tatmin edecek aynı performansı sergileyecektir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 19 Nisan 2016; 23:59:38 > -
Hocam o zaman bana üründe tavsiye edin, o kadar çok seçenek varki aklım iyice karıştı
i5 6500
msi h110m gaming
8gb hyperx 2133 mhz Ddr4
artanlada islemci sogutucusu termal macun ve 120 gb ssd alabilirsin -
Cemoric önerdigi sistemi alın aynısını ben yazacaktım Anakart olarak Gıgabayte B150M de düşünülebilir fiyatı uygun oldugu için ramleri 2x8 Alırsanız daha iyi olur ilerde aybı rami aramakla ugraşmayın bütçeniz var madem Hyperx 2133 mhz Cl14 olmasına dikkat edin birde cl15 ler var aynı ad altında çünkü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 20 Nisan 2016; 0:21:48 >
Teşekkür ederim, hemen ürünleri inceliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X