Arkadaşlar selam , pc de anakart yandı ve Anakart - ram - işlemci alıcam tabi ddr4 e upgrade edicem eldeki kendi malzemelerim
Seasonic 750 gold + psu samsung evo 850 250 gb - depo olarak 1 tb samsung 2 x 6970 radeon coolermaster 922 haf kasa
i5 2500 k ve 8 gb ddr3 ramde duruyor fakat anakart ddr4 alıcağımdan dolayı bunları değerlendiricem başka biryerde.
Şimdi gelelim asıl konuya 3 ü için 1750- 2000 tl civarı bütçem var işlemci olarak i5 6600k veya i7 6700 k arasında kaldım , Anakartta ise Asrock Fatal1ty Z170 Gaming K6 ( bu modeli cidden bilen araştıran varmı piyasada kullanan çok yok galiba ) veya msi z170 gaming 5 modelleri ilgimi çekti aslında oynadığım oyunlar dota 2 , world of warcraft , counter strike ve bazen güncel oyunlar çokda grafik aramıyorum güncel oyunlarda ve genelliklede destkop chrome film gibi , Z170 a pcmate modeli aslında bu saydıgım modellerden işlevsellik yönünden fazla bir farkı yok fazla para vermeyede gerek yok işini görür derseniz onada varım .. sizlerin tecrübelerinden faydalanmak istiyorum bu 3 ü için önerilerinizi bekliyorum saygılar
sykraS
kullanıcısına yanıt
ASUS Z170-A Anakartını Öneririm illa şekil şukul olsun derseniz Asrock Fatal1ty Z170 Gaming K6 yada Asus Z170 Pro Gaming düşünülebilir Üst Klasmanda Msı Anakartları Çok dayanıklı bulmuyorum
Dediğiniz modellere bir bakayım Asrock Fatal1ty Z170 Gaming K6 kullanıcısı çok yok gibi belki kullanan çıkarsa yardım edebilir sağlamlık konusunda falan , Azuz z170-a modeli güzelmiş hoşuma gitti , GIGABYTE Z170X-Gaming serileri nasıl acaba bilen varmı ? gaming 7 modeli hoşuma gitti
sykraS
kullanıcısına yanıt
Benim Tavsiyem Anakartta Asustan yana
Asrock z170 kartı deneme imkanım oldu ,
Arkadaşım n11den aldıydı yanlış hatırlamıyorsam , montaj için yardımcı oldum.
Board kalitesi ve özellikle kapasitörleri çok hoşuma gitti , ucuza kaçmamışlar gerçekten.
Mosfet soğutucuları işini yeterince görüyor , geniş kule fanlar içinde yeterince alanı mevcut.
Tavsiye ederim
General Darknes
kullanıcısına yanıt
Ses kartıda baya bir kaliteli birşey gibi duruyor 600 ohma kadar kulaklıkları sürebiliyor k4 teki biyerde okumuştum , k6 daha iyi zaten ondada aynısı vardır sağolun fikirlerinizi aktardığınız için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme