peki bu anakart daha sonra ivybridge işlemciye geçmeme izin verir mi?
Evet, anakart ivy bridge destekli.
bu işlemci yerine yeni nesil i5 3450 işlemci ve bu anakart ,ram üçlüsünü alsam uyum sorunu yaşarmıyım anakart ile ilgili biraz tereddütüm var ama fiyat özellik olarak çok cazip görünüyor
GIGABYTE870A-USB3L AMD 870/SB850 DDR3 2000MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart
Çok tecrübeli olduğum söylenemez ama belki kafanda bir fikir oluşur :)
amd ye geçiş yapmayı düşündüm ama nedense gönlüm intelden yana daha yeni bir teknoloji olmasından dolayı 22nm i5 3450 bütçemede uygunluğundan dolayı almayı düşünüyorum ram olarak gskill 2x4 8 gb 1600mhz alıcam kesin olarak ama anakart konusunda pek bilgim yok tek bildğim z77 lerin çokça önerildiği ve tutulduğu
Valla benim bütçem için alınabilecek işlemci amd öneride bulunabileceğim amd olabilir inteller konusunda bir bilgim yok gerçi genel olarakta acemiyim ama iyi bi araştırmacıyım:)
:) teşekkür ederim ilgin ve önerin için
ne demek bende burdaki bilenlerden öğrenmeye çalışıyorum işte bişeyler :)
donanımları inventustan alıcağım büyük ihtimalle
i5 3450 işlemci
gskill 2x4 8gb 1600mhz ram
anakart olarak aşağıdakilerden birini seçmem gerekiyor yardımlarınız doğrultusunda :)
ASROCK Z77 PRO3
GIGABYTE GA-Z77M-D3H
MSI Z77MA-G45
bu arada ZOTAC GT430 SYNERGY GDDR3 1GB 128BIT NVIDIA GEFORCE DX11 ekran kartım var pciexp 3 destekli bi anakarta bu kartı takmam sorun çıkarırmı
fikir verebilecek kimse yokmu arkadaşlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme