Şimdi Ara

ANAKART ISLEMCI UYUMSUZLUGU ACIL YARDIM EDIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar FX 6300ün BOX versiyonunu aldım beyaz kırmızı kutulu olanı, bide asus m5a97 le r2.0 anakart aldım fx 6300 destekliyor yazıyordu fakat evde taktım desteklemedi asusu aradım sizinki 6300 box olanı dedi şimdi asusu geri yolladım ve kendime anakart bulamıyorum bana 220 250 tl arasında fx 6300 box umu destekleyen, 2 ekran karti takılabilen bi anakart bulabilirmisiniz? Ramlarim 1333 mhz ona göre tavsiye verirseniz mesaj atarsanız cok iyi olur. Internetten alicam, kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takmaya çalışırken bir sorun olmuş olmasın. Uyumlu gözüküyor. Noldu da takılmadı
  • Kardes taktım biosa felan girdim ama format atilmiyordu sonra sinirlenip asusu aradım kartınız desteklemiyor dedi. Fx 6300 den iki tane var benimki kodun sonunda box olandan

• E tamam biosa da girmişsin. Eğer işlemci sokete uymasaydı hiç açılmazdı biosa da giremezdin. Box olanlar, işlemci soğutucusu içinde olan modellere deniyor. Box olmayan da gene aynı işlemci sadece soğutucusuz olanı. Yani format atamamanın başka bir sorunu olmuş bence uyumsuzluktan değil.
  • Kardes anakart 6300 un baska box olmayanini destekliyor dedim ya soket uydu ama adam bana islemcinin kodunu söyle ddedi söyledim bu uyumsuz diğerini alicaktin dedi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ıtem fıyat yardım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.