Şimdi Ara

Anakart-İşlemci uyumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arakadaşlar elimde şu anda biostar 945gc micro 775 ver 6.1 anakart var. Core 2 duo e6300 bu anakarta çalışırmı ? Destek listesinde gözükmüyor ama anakartı bulduğum yerde Bilgisayarcı core 2 duo e8400 ile çalıştırdı, ama işlemci desteğinde bulunmuyor bende anakartı almış bulundum daha montaja geçmedim içimede bir şüphe oluştu acaba çalışır mı diye yardımcı olursanız sevinirim eğer çalışmazsa yarın geri iade edeceğim. Teşekkür ederim iyi günler :)

• Bilinmeyen cpu olarak aciyor ama cogunlukla dusuf fsb veya carpan yuzundrn gercek hizlarinda calistirmiyor biostan ayarlasanizda stabil olmuyor cogunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarcı gözümün önünde e8400 çalıştırdıda bende merak ettim acaba benim e6300 çalışırmı diye :D e6300 çalışacaktır değil mi ? çünkü ben bunu idare etmek i,çin aldım 5-6 ay sonra yeni pc toplayacam şimdilik anakart ile ekran kartını değiştirecektim sadece kafama takıldı e6300 çalıştırıp çalıştırmaması
  • E8400u acan onuda acar muhtemelen ama yukarda yazdigim sekilde

• *666* kullanıcısına yanıt
    Zaten stabil çalışması pekte önemli değil benim için,yeni sistem toplayacağım için pekte önemi yok core 2 duo e6300 çalıştırsın yeter :) cevabın için teşekkür ederim şimdi sıra montajda :D bakalım yapabilecekmiyim
  • Anakartı monte ettim ama bilgisayarın açma kapama düğmesine bastığımda bilgisayar açılmıyor.Psu kablosunu söküp tekrar takıyorum işlemci fanı ile ek fan dönüyörlar yani güç geliyor ama açma kapama tuşuna basınca açılmıyor neden boyle oluyor ki ? inşallah anaksrta bişey olmamıştır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sansiniza islemciyi gormuyor malesef

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hadi ya neyse ben anakartı geri iade edeyim aldığım yere ama işlemciyi görmediğinde bilgisayarın power tuşunu bastığımda açılmaz mı ? Fanlar dönüyor psu kablosunu taktıktan sonra power tuşuna basıyorum açılmiyor :D Neyse adam insallah geri alirda bende parami alıp başka bir anakart alırım :D yardımın için teşekkür ederim :-)

Core 2 duo e6300 çalıştı anakarti aldığım yere götürdüm psu ölmüş benim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darknight21 -- 6 Ağustos 2015; 20:28:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.