Bildirim
Anakart İşlemci Uyumu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Normal şartlarda her ikiside uyar.Ama önemli olan nokta ram slotlarını kapatmaması.Ayrıca alacaksan bence sunbeam ccf al. -
quote:
Orijinalden alıntı: zwanzig
Normal şartlarda her ikiside uyar.Ama önemli olan nokta ram slotlarını kapatmaması.Ayrıca alacaksan bence sunbeam ccf al.
Cevap için teşekkürler.Aslında bende o anlamda sormuştum ram slotları yada alttaki kuzey köprüsüne bi zararı olur mu acaba. -
quote:
Orijinalden alıntı: CyberBlow
quote:
Normal şartlarda her ikiside uyar.Ama önemli olan nokta ram slotlarını kapatmaması.Ayrıca alacaksan bence sunbeam ccf al.
Cevap için teşekkürler.Aslında bende o anlamda sormuştum ram slotları yada alttaki kuzey köprüsüne bi zararı olur mu acaba.
Bir zararı olmaz.Zarardan kastım kuzey köprüsünün soğumasını engellemez.Ram slotlarıda boşsa hiçbir şey olmaz ama ram takılıysa soğutucu yerine oturmayabilir.Bu yüzden ram(ler) önemli acaba nasıl ram kullanıyorsunuz soğutuculu yada soğutucusuz marka model verirseniz daha iyi olur aslında.Onun dışında bir sorun çıkmaz.
Böyle olacaksa alın derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zwanzig -- 29 Ağustos 2012; 1:23:20 >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: CyberBlow
quote:
Cevap için teşekkürler.Aslında bende o anlamda sormuştum ram slotları yada alttaki kuzey köprüsüne bi zararı olur mu acaba.
Bir zararı olmaz.Zarardan kastım kuzey köprüsünün soğumasını engellemez.Ram slotlarıda boşsa hiçbir şey olmaz ama ram takılıysa soğutucu yerine oturmayabilir.Bu yüzden ram(ler) önemli acaba nasıl ram kullanıyorsunuz soğutuculu yada soğutucusuz marka model verirseniz daha iyi olur aslında.Onun dışında bir sorun çıkmaz.
Böyle olacaksa alın derim.
Kuzey köprüsünü soğutmaktan ziyade kuzey köprüsü işlemci fanının takılmasını engeller mi acaba diye düşündüm.
Ram slotlarının ikisindede Kingston 1 GB DDR2 soğutucusuz ram var.
Anakart
-
Ordaki low profile soğutuculu ramleri kurtardıysa seninkini de kurtarır diye düşünüyorum.Kuzey köprüsüne gelince aynı soğutuculara sahibiz sanırsam.
Buda benim anakart
Eğer bu soğutucudan daha yüksek değilse kesinlikle problem çıkmaz.Zaten reme baksana o kalın soğutucuda bile sorunsuz takılmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zwanzig -- 29 Ağustos 2012; 1:31:48 > -
Eyvallah sağolun siparişi veriyorum şimdi inşallah bir sorun çıkmaz :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X