Şimdi Ara

anakart kısadevre(tekrardan konu açmıyacaktım ama cevap gelmedi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim laptopun fan ayarsız dönüyodu işlemcinin üstüne basan soğutucunun ayakları kopmuş neyse yaptık onu hallettik açtık denedik herşey sorunsuz çalışıyo. evde bi laptop daha vardı abimin ama çalışmıyo onun ekranı benim laptoba takacaktık herşeyini taktık açıldı ama ekran görünmedi.sabebi RAM ı tam takamamışım o yüzden bilgisayarda açılmadı zaten. neyse bilgisayara açıkken ekran kablosunun soketini çektim çıt etti az da bi koku geldi. daha sonra laptop da açılmadı zaten
    bilgisayarım casper nirvana nb 15'6

• helak olmuş işte bilgisayarcıya götür burdan tamir edecek halimiz yok.
  • İşin doğrusu forumlarda daha çok yazılımsal sorunlarda çözüm bulunuyor. Donanımda ise daha çok yanlış montajda.

Ama senin konu çok farklı, üst seviye bilgi gerektirdiği gibi, alaaddinin lambası gibi ovala düzelir gibi bir cevapta gelmeyecekyir.

Kısa devrede, ekranda arka ışığı yakabilmesi için voltajı yükselten bir devre var o yanmıştır. Değişimi ile sorun düzelebilir.

Ancak power tuşu bile tepki vermiyorsa notebookun güç girişinde bir sıkıntı oluşmuştur, basit bir sigorta arızası olabileceği gibi daha kapsamlı bir arıza olma riski yüksektir.

Tamirnservisine baktırman en mantıklısı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.