Şimdi Ara

ANAKART - led kablolarının takılması,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • msi z65a - g43 anakart aldım. evdeki kasama bir türlü bağlayıp makineyi acamadım. kitapcıgıda kontrol ettim ama nafile :( benim kasadan gelen power led 3 pin anakartta 2 pinli örnek gösterilmiş. bu konuda yardıma ihtiyacım var.

• ne var bunda. jfp1 bölümündeki 10 lu yuvanın 9 iğnesinin ilk 4+4 grubuna tek tek takacaksın resimdeki gibi.sadece speaker ayrı onu diğerine takacaksın(4 lü yanına)
    reset ile power ın yönü önemli değil.
    hdd ve power labsının yönü yazılar dışa gecek şekilde olması lazım. olmazsa yazılı tarafını içe çevirip takarsın.
  • sorun şu power led 3 dişli kitapcıktaki 2 dişli .aslında bir cok anternatifi denedim. hatta metal bir cisimle dokunarak acmayı da denedim. nafile..
  • Paint terk.
  • hiç anlamıyorsan bu işlerden deneme yanılma yöntemi :)
  • Emre1393 pwer led yazan soketin açık bir resmini koysan sorunu çözeriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

Paint terk.

power led'in 3 girişi var. o yüzden bahsettiğiniz yere takamadım :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Power led yazan soketin kablo bağlantılarını gösteren bi resim bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zargana

msi z65a - g43 anakart aldım. evdeki kasama bir türlü bağlayıp makineyi acamadım. kitapcıgıda kontrol ettim ama nafile :( benim kasadan gelen power led 3 pin anakartta 2 pinli örnek gösterilmiş. bu konuda yardıma ihtiyacım var.

Selam
    Power LED soketindeki yeşil renkli kablonun arkasındaki kilit kısmına bir iğne veya çivi ile bastırarak yerinden sökün ve yanındaki deliğe takın. Boşta kalan deliği de kartaki soketlerde dışa gelecek şekilde ayarlayın.

Veya anakart ile gelen Power ve Hoparlör adaptörleri olması lâzım. Onlara dizerek, adaptö ile birlikte karta takın.
    Kolay gelsin..

• Orijinalden alıntı: Bay_KG

Orijinalden alıntı: zargana

msi z65a - g43 anakart aldım. evdeki kasama bir türlü bağlayıp makineyi acamadım. kitapcıgıda kontrol ettim ama nafile :( benim kasadan gelen power led 3 pin anakartta 2 pinli örnek gösterilmiş. bu konuda yardıma ihtiyacım var.

Selam
    Power LED soketindeki yeşil renkli kablonun arkasındaki kilit kısmına bir iğne veya çivi ile bastırarak yerinden sökün ve yanındaki deliğe takın. Boşta kalan deliği de kartaki soketlerde dışa gelecek şekilde ayarlayın.

Veya anakart ile gelen Power ve Hoparlör adaptörleri olması lâzım. Onlara dizerek, adaptö ile birlikte karta takın.
    Kolay gelsin..

anladım. teşekkürler.
    umarum bir zarar vermeden halledebilirim. :)
    sökmeden önce bir tel ile bağlantı kurabilecekmiyim onu deniyiceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.