merhabalar. arkadaşlar benim bilgisayara yeni bir anakart alacağım sistem bilgilerim
intel i7-2600 ati 6750 ekran kartı 8 gb kington ddr3 1333 ram 1 tb harddisk anakart ise Foxconn H61MXV sistemin anakartını değiştirmek istiyorum öneriniz ne olabilir? ikincisi ise sistem performansında anakart değiştiği zaman fazla bir etkisi olur mu? Şimdiden çok teşekkür edrerim.
oc yapmayacaksan anakart degısımı sana bırsey kazandırmaz bırde ıslemcın o karta cok fazla oc yapmana falanda gerek yok o ekran kartı ıcın hangı anakarta takarsan tak bu ekran kartı ve ıslemcıyı oyun performansı degısmez
Hocam teşekkür ederim, aslında oyunlarla fazla bir işim yok genelde video render la işim oluyor. performansa etki etmez diyorsanız anakart kalsın o zaman. Yok performans daha iyi olsun dersek hangi anakart önerirsiniz.
oyun genel anlamda soylenmıstı dıger programlardada anakart degısımı performans artısı saglamaz ama daha ıyı bır anakart ıstıyorsan z68 chıpsetlı anakartlardan butcene uyanı almanı tavsıye ederım
arkadaşım benim sana bir sorum olacak hangi render programlarını kullanıyorsun ve render süreleri kaç dk oluyor ? arkadaşın dediği gibi ekran kartı ve işlemci gayet net ve iyi ürünler anakart içinde tavsiyem beklemen ve bu işlemciye uygun gelecek serilerden 5-6 ay sonra kaliteli bir anakart alman ve bunu yaparken de dikkatli ve bilinçli hareket etmen yeni gelecek z68 serisi ve üzeri anakartları takip etmen 4-5 ay sonra bu forumdaki 2inci el piyasasını takip etmen ve oradan güzel bir anakart düşmesini beklemeni tavsiye ederim (güzel sıfır kaliteli ürünler düşüyor bazen )
adobe after effect kullanıyorum hocam render video boyutuna göre değişiyor.