Şimdi Ara

anakart öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar. arkadaşlar benim bilgisayara yeni bir anakart alacağım sistem bilgilerim

intel i7-2600
    ati 6750 ekran kartı
    8 gb kington ddr3 1333 ram
    1 tb harddisk
    anakart ise Foxconn H61MXV
    sistemin anakartını değiştirmek istiyorum öneriniz ne olabilir? ikincisi ise sistem performansında anakart değiştiği zaman fazla bir etkisi olur mu? Şimdiden çok teşekkür edrerim.

• oc yapmayacaksan anakart degısımı sana bırsey kazandırmaz
    bırde ıslemcın o karta cok fazla oc yapmana falanda gerek yok o ekran kartı ıcın hangı anakarta takarsan tak bu ekran kartı ve ıslemcıyı oyun performansı degısmez
  • Hocam teşekkür ederim, aslında oyunlarla fazla bir işim yok genelde video render la işim oluyor. performansa etki etmez diyorsanız anakart kalsın o zaman. Yok performans daha iyi olsun dersek hangi anakart önerirsiniz.
  • oyun genel anlamda soylenmıstı dıger programlardada anakart degısımı performans artısı saglamaz ama daha ıyı bır anakart ıstıyorsan z68 chıpsetlı anakartlardan butcene uyanı almanı tavsıye ederım
  • arkadaşım benim sana bir sorum olacak
    hangi render programlarını kullanıyorsun ve render süreleri kaç dk oluyor ?
    arkadaşın dediği gibi ekran kartı ve işlemci gayet net ve iyi ürünler
    anakart içinde tavsiyem beklemen ve bu işlemciye uygun gelecek serilerden 5-6 ay sonra kaliteli bir anakart alman
    ve bunu yaparken de dikkatli ve bilinçli hareket etmen yeni gelecek z68 serisi ve üzeri anakartları takip etmen
    4-5 ay sonra bu forumdaki 2inci el piyasasını takip etmen ve oradan güzel bir anakart düşmesini beklemeni tavsiye ederim (güzel sıfır kaliteli ürünler düşüyor bazen )
  • adobe after effect kullanıyorum hocam render video boyutuna göre değişiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANAKART TAVSİYESİ
    9 yıl önce açıldı
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.