Şimdi Ara

Anakart Önerirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • amd x3 425 2.7 ghz işlemcim var 4 cü çekirdeğide açmak istiyorum bana fiyat ve performans ana kart önerirmisiniz 4 cü cekirdeği açan olsun ama fiyatı cok olmasın zengin biri değilim :) teşekkurler iyi günler

• ASUS M4A785TD-V EVO bakabilirsin exa'da 191tl idi fiyatı parasını son kuruşuna kadar hak ediyor 4.çekirdeğide açıyor ancak ddr3 ram destekli eğer ramde alacaksan sana en uygun anakart bu
  • @sendomi

Adam param yok diyor, o anakartı öneriyorsun, birde üstüne ddr3 rem masrafı cıkarıyorsun...
  • Daha fazla yorum lütfen
  • Gigabyte M720-US3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wacd -- 5 Aralık 2009; 18:00:07 >
  • hadi canım ne çok biliyorsun sen fiyatı pahalımı şimdi bunun adam 4.çekirdeği açan dediğine göre güney köprüsü sb710 yada sb750 olacak olmasıda yetmez üstüne biosuda uygun olacak yani ya gigabyte yada asus olacak ucuz yollu olursa hele git bir bak bakalım sb710 ve sb750'li anakartlar ne kadar ben ramde alacaksa dedim eğer almayacaksa gigabyte 770ud3 alsın o zaman oda nerden baksan 155-160tl sen daha ucuzunu biliyorsan onu söylede bari bir işe yarasın
    bu arada ddr2 ramlerin fiyatındanda haberin yok galiba patriot 2gb 1600mhz ddr3 rami 99tl'ye bulabiliyorken a-data yada kinstong 1066mhz ramlerin fiyatları 120-125tl en az
  • 115 liraya ECS A.Black 780G çipsetli.

SB700 yongalı.

http://www.exa.com.tr/ecs/anakartlar/ecs_a780gma-328-4738.html

SB710/750 yongaları için bütçeyi belirtmende fayda var. Yani arttırman da daha doğrusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 5 Aralık 2009; 18:09:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AsRock Nasıl Marka Sizce ?
    6 yıl önce açıldı
    işlemci tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.