Şimdi Ara

anakart önerirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. celeron 1700 256mb ddr333 sistemim var. kullandığım anakart voltaj yüzünden uçtu. yeni bir anakart almam gerekiyor. bütçem 120 dolar. önerebileceğiniz modeller nedir?

• asus un modellerine bakmani tavsiye ederim.
    butcene gore sen degerlendirirsin.
    pcgold.com.tr cok uygun fiyata veriyor
    netten hemen siparis edebilirsin.
  • Asus P4PE-X senin her işini görür. fiayatıda yaklaşık 75-80$+kdv civarı bişey
  • önerileriniz için teşekkür ederim. aklımda asus vardı zaten. böylece kesin kararımı vermiş oldum.
  • Gigabyte almayında ne marka alırsanız alın.Gigabyte da yaşadığım sorunu hiçbir anakartta yaşamadım.Şuanda AMD ATHLON XP 2000+ Kullanıcısıyım anakart olarak da EPOX RDA3+ Kullanmaktayım.Eğer AMD den yanaysanız size EPOX RDA3+ ı öneririm...
  • Bende de 8RDA+ var EPoX çok güzel kart yani fiyatıda çok pahalı değil AMD işlemcin varsa bu kartı al...
  • Bende de 8RDA+ var EPoX çok güzel kart yani fiyatıda çok pahalı değil AMD işlemcin varsa bu kartı al...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    işlemci tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abı bence 120 doların var ise ıntelın orjinal anakartlarının al derım sorun yaşaman ımkanı yok gıbı
  • asus p4pe-x aldım 92 dolara. şu an için performans iyi. incsoft'a katılıyorum. bozulan kartım gigabyte'di. ne alırsanız alın ama gigabyte almayın. her şeyi problem.
  • güzel model.
  • Arkadaşlar,her anakart üreticisinin iyi geçindiği yani arasının iyi olduğu bir işlemci markası vardır.Mesele Gigabyteın arası intelle iyidir.Bu yüzden gigabyteın intel anakartları genelde sorunsuzdur.İntelin işlemcilerini alsak da anakartlarını almayız çünkü intel anakartlar overclock özelliğine sahip değildir yani bioslarında bu özellikler bulunmaz
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by noparking</i>
    <br />Arkadaşlar,her anakart üreticisinin iyi geçindiği yani arasının iyi olduğu bir işlemci markası vardır.Mesele Gigabyteın arası intelle iyidir.Bu yüzden gigabyteın intel anakartları genelde sorunsuzdur.İntelin işlemcilerini alsak da anakartlarını almayız çünkü intel anakartlar overclock özelliğine sahip değildir yani bioslarında bu özellikler bulunmaz
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

abi ne alakası var gayette güzel overclock yapılır gigabyte larla.. ayrıca easy-tune diye utility si bile vardır gigabyteların anlamayanlarda windiowsdan yapsın diye..

yapılır..
  • the engine arkadaşa,haklısınız gigabyte anakartlar
    güzel overclock oluyor.Easy Tune denen program da clear cmosa düşmemizi engelliyor.Aslında ben de gigabyte anakart kullanıyorum.
    Ama ben <u>İntel</u> marka anakartlar için overclock olmuyorlar demiştim.Bir yanlış anlama oldu galiba
  • amd epox, intel asus
  • m5a97 r 2.0 evo :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hortlamaya bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.