Bildirim
Anakart önerisi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
970a-g43 -
Bakacağım teşekkürler -
Ramlari takmayinca anakart nasil yaniyor . Ramlar takmazsan yada iyi oturtmazsan pc acilmaz kesik kesik bip sesi verir. Yandigi sonucuna nasil vardiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende anlamadım düğmeye bastım pc çalıştı 2 sn içinde tak diye kapandı. Fişini çekip ramleri taktım sonra fişi takar takmaz kendiliğinden açıldı pc ve ekran gelmedi. Tanıdığımız bi tamirci var ona gösterdim anakart yanmış dedi. -
Anakart yanmis degilde ama b3nim basima geldi temizlik yapmistim statiklenmeden dolayi sanirim anakartin kondansatörleri hasar gördü. Isin ustasini bulursan yapabiliyorlar b3nce bi servise gonder kondanstorler hassr gorduyse onlari değiştirebilir.
Ama ram takılı olmadan çalıştırdığın icin anakart kesinlikle yanmaz
Anladım, garantisi bitti ürünün olmazsa başka birine göstereyim bi -
Markasi anakartin garantisi nerden biliyormusun. Bazi firmalar mesela çizgi elektronik (asusa bakıyor ) garantisi bitsede hizmet veriyor. Kucuk bir m3blaga tamir edebilirler yada ücretsiz olarak bakarlar belki ama anakrt eski ise 6 7 yillik falan omru bitmistir ugrasmaya degmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musta35 -- 27 Temmuz 2016; 22:04:51 >
3.5 yıl oldu ama geçenlerde faturasını felan atmıştım garantisi bitti diye sıkıntı çıkar mı bu yönden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darhkrod -- 28 Temmuz 2016; 12:08:29 > -
Bakacak firmaya gore değişir. Bi sey diyemem. Hepsi ayni haasiyeti müşteri memnuniyetini gozetmiyor
Vatandan almıştım zamanında fazla bi ilgileneceklerini sanmıyorum ben başka bi tamirciye göstereyim en iyisi -
Yok vatan garantili urunle bile zor ilgileniyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X