Şimdi Ara

Anakart önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde kasanın içi çok toz olmuştu temizleyeyim dedim. Temizledikten sonra fanların yönü doğrumu diye bi fişe taktım o sırada ramleri takmamıştım, anakartı yakmışım o sırada.

8 Gb ram, Fx6300 işlemci ve Hd7850 ekran kartına idarelik bir anakart önerir misiniz

• 970a-g43
  • wascure kullanıcısına yanıt
    Bakacağım teşekkürler
  • Ramlari takmayinca anakart nasil yaniyor . Ramlar takmazsan yada iyi oturtmazsan pc acilmaz kesik kesik bip sesi verir. Yandigi sonucuna nasil vardiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • musta35 kullanıcısına yanıt
    Bende anlamadım düğmeye bastım pc çalıştı 2 sn içinde tak diye kapandı. Fişini çekip ramleri taktım sonra fişi takar takmaz kendiliğinden açıldı pc ve ekran gelmedi. Tanıdığımız bi tamirci var ona gösterdim anakart yanmış dedi.
  • Anakart yanmis degilde ama b3nim basima geldi temizlik yapmistim statiklenmeden dolayi sanirim anakartin kondansatörleri hasar gördü. Isin ustasini bulursan yapabiliyorlar b3nce bi servise gonder kondanstorler hassr gorduyse onlari değiştirebilir.

Ama ram takılı olmadan çalıştırdığın icin anakart kesinlikle yanmaz

Anladım, garantisi bitti ürünün olmazsa başka birine göstereyim bi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANAKART TAVSİYESİ
    9 yıl önce açıldı
    işlemci tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Markasi anakartin garantisi nerden biliyormusun. Bazi firmalar mesela çizgi elektronik (asusa bakıyor ) garantisi bitsede hizmet veriyor. Kucuk bir m3blaga tamir edebilirler yada ücretsiz olarak bakarlar belki ama anakrt eski ise 6 7 yillik falan omru bitmistir ugrasmaya degmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musta35 -- 27 Temmuz 2016; 22:04:51 >
    3.5 yıl oldu ama geçenlerde faturasını felan atmıştım garantisi bitti diye sıkıntı çıkar mı bu yönden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darhkrod -- 28 Temmuz 2016; 12:08:29 >
  • Bakacak firmaya gore değişir. Bi sey diyemem. Hepsi ayni haasiyeti müşteri memnuniyetini gozetmiyor

Vatandan almıştım zamanında fazla bi ilgileneceklerini sanmıyorum ben başka bi tamirciye göstereyim en iyisi
  • Yok vatan garantili urunle bile zor ilgileniyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.