Şimdi Ara

Anakart Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir sistem topluyorum. Şu ana kadar ki ekipmanlar aşağıdaki gibi;

MSI MAG VAMPIRIC 010M Temperli Cam 1x Fan RGB ATX Gaming Bilgisayar Kasası
    Cougar Stx-700 700W 80+ Bronze Power Supply
    Corsair Vengeance LPX 8GB 3000MHz DDR4 Ram x2
    Kingston 240GB SSDNow A400 Disk SA400S37/240G

Şimdi ekran kartı ve anakart eksiğim var. Anakart olarak MSI B450 Tomahawk Max modelini düşünüyorum ancak alternatif ve daha uygun fiyatlı bir tavsiyeniz varsa değerlendirebilirim.

Ayrıca ekran kartı konusunda da önerilerinize açığım.

Bütçem 2500 TL

Çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stenia -- 28 Kasım 2019; 22:22:48 >

• Bütçenizi belirtirseniz o zaman yardımcı olabiliz
  • Belirtmeyi atlamışım, bütçem anakart ve ekran kartı için toplam 2500tl. Genellikle fotoğraf üzerinde çalışacağım için çok üst düzey bir ekran kartına ihtiyacım olmayacak. Yine de oyun oynamak istediğimde hevesim kursağımda kalmasın isterim :)
  • Anakart olarak msi b450 gaming plus max bakabilirsiniz. B450 Tomahawk Max göre fiyatı daha uygun yapısı aynı sayılır. Sadece vram sogutucuları gaming plus modelinde daha küçük. Ekran kartı olarak indirimleri yakalayabilirsen gtx 1660ti bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Gardiyan-

Anakart olarak msi b450 gaming plus max bakabilirsiniz. B450 Tomahawk Max göre fiyatı daha uygun yapısı aynı sayılır. Sadece vram sogutucuları gaming plus modelinde daha küçük. Ekran kartı olarak indirimleri yakalayabilirsen gtx 1660ti bakabilirsin.
    Anakart olarak Vatan Bilgisayar'daki indirimle MSI B450 TOMAHAWK MAX modelini aldım.
    Sadece ekran kartı kaldı. Onun için de aşağıdaki modeller arasında kaldım; sizce hangisi idealdir?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.