Şimdi Ara

Anakart Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Şuanda Kullanmakta Olduğum Pc 2007 Yılında Toplama Olarak Aldım Ama Artık İhtiyaçlarıma Cevap Vermemeye Başladı En Başta Ekran Kartım düşük gelmeye başladı call of duty 2 oynarken sesli uyarılar veriyor pc ve reset atıyor
    Düşüncem Şudurki Bana Yardımlarınızı Ve Bilgileriniz Paylaşırsanız Sevinirim
    Sistemi 1 Kerede Toplayamaya Bilirim Mevcut Şuan Kullandıgım Pc Parçalarınıda Kullanmak İstiyorum güncel pc mi yavaş yavaş parçalarını alıp toplamayı düşünüyorum
    Mevcut Pc Parçalarım Şöledir

işlemci:intel pentium(R) D CPU 3.00GHZ
    anakart: gigabyte ga 945-pl-s3
    ekran kartı: ati radeon x 1950 gt ddr2
    ram ddr 2 kingston 3 gb
    hardisk 160gb sata
    lg dvd rw ide
    kasamın markası yok
    bu sisteme uygun kasayı kullanıyorum

Arkadaşlar bu yazdığım parçalardan
    hangi parçaları kullana bilirim yeni sistemde

Yeni Sistem Olarak Z68 anakart düşünüyorum sebebi dahili ekran kartı olması yeni bir ekran kartı alana kadar dahili ile idare etmeyi düşünüyorum
    ayrıca bu sistemi ileriye dönük en az 5 sene götürmeli şuan kullandıgım pc gibi

sistem tamamlandıgında düşündüğüm pc böle birşey olabilir anakar z68
    işlmeci i5 2500k
    uygun hd ekran kartı
    uygun ram ler
    ssd ler

şuan en acil değiştirmem gereken parçalar nelerdir bana yardımcı olursanız sevinirim
    Bana Bu Konuda Akıl Verin
    Ayrıca Arkadaşlar Bütçe Nedir Diye Sormayın Nakit Param Yok Parça Parça Toplamayı Düşünüyorum Bir kerede Değil Tabi Biraz Rahatladıkça Diğer Parçayı Alıcam
    Kredi Kartımla Alıcam Taksitle Maxımum Kart
    ayrıca arkadaşlar pc oyun açtığım zaman pc den düüüüüüüüüüüüüüt diye ses geliyor nereden geldiğini bulamıyorum ekran kartıma elimi dokunturuyorum az bekledıımde elim yanıyor acaba ekran kartındanmı kaynaklanıyor bu düüüüüüüt sesi oyunu kapattıgımda ses gidiyor arada sırada facebooktakı ufak oyunları açtıgımda vıdeo izlediğimde de kısa süreli gelıyor
    ama pc den call of duty 2 açtıgımda hemen baslıyor kapatmayınca oyunu pc reset atıyor bu neden olur pc değiştirme vaktımın geldıgını sanıyorum
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Elindeki bilgisayara hiçbir parça ilave ederek kullanıp sonra yeni sisteme takarak kullanamazsın, dediğin gibi parti parti sistem toplanmaz para biriktirip bir seferde almak daha uygun olur, hem de o zamana bazı parçaların fiyatı daha da uygun hale gelir. Yeni kuracağın sistemde eski bilgisayarından kapasitesi yeter ise sadece harddisk, mouse ve klavyeyi kullanabilirsin, malesef diğerlerini kullanma imkanın yok.
  • Galiba oyun oynuyorsunuz hemen her gün. Bu durumda öncelikle onboard bir grafik birimi ile birkaç ay gidilebilir diyecektim ama diyemiyorum. Eğer oyun oynuyorsanız birkaç bekleyemezsiniz haliyle. Fakat sanırım ve umarım ki 1 yada 2 ay içerisinde Amd yeni APU işlemcilerini çıkartır. Bunların dahili grafik performansı epey iyi olacağından (çıkınca incelemeleri görüp kesin konuşuruz) belki onlardan biri ile kurulacak sistemde mesela ekran kartsız epey idare edebilirsiniz.
    -
    Mevcut mal varlığınızı 2.el satıp bir miktar geri kazanım yapabilirsiniz belki. Hani tümünü yeni sisteme ram alacak bir paraya satabilseniz bile kar kardır bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANAKART TAVSİYESİ
    9 yıl önce açıldı
    işlemci tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.