Şimdi Ara

Anakart önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1,5gb ram ddr400
    450 watt power

tam performans alamıyorum hatta hiç alamıyorum işlemci ve anakart hiç iyi değil.
    İşlemci: amd sempron processor 3000+
    anakart: VIA - MS7142

en iyi performans alabileceğim ucuz ve kaliteli AGP anakart ve işlemci önerilerinizi bekliyorum

• o ekran kartından verim alamazsın zaten yeni bir sisteme geçmeye bak
  • artık kabul etmelisin ki şu anda kullandığın sistem miadını doldurmuş durumda.yeni sisteme geçmenin vaktidir bence.
  • cevaplar için teşekkürler haklısınız ama ben ekran kartı ile güç kaynağını yeni satın aldım daha doğrusu bütçem yok en ucuz şekilde kapatmaya çalıştım ekran kartını aldım, güç kaynağı yetersiz kaldı onu aldım bu seferde şimdi de oyunlarda takılmalar oluyor ben silkroad online oynuyorum mesela 1.5gb ram 512mb ekran kartına rağmen takılmalar gerçekleşiyor yeni sistem alamadığım için masraf ettim elimde kalmasını da istemiyorum öyle büyük oyunlarda gözüm yok 720p hd film izliyorum ona bir şey diyemem ama oyunda aynı şey söz konusu değil bu sorun neyden kaynaklanıyor bana işlemciden dolayı gibi geliyor fikrinizi söylerseniz sevinirim kısacası daha fazla masraf etmek istemiyorum yeni aldığım bileşenleri doğru düzgün çalıştıracak bir şey alayım yeter yardımlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuker1 -- 22 Kasım 2012; 22:59:56 >
  • işlemcin zayıf kalıyordur.
  • Anakartın Socket 754 modeli. Piyasada yeni AGP anakart yok. Ancak ikinci el bulabilirsin. O bile çok zor.

Mormani.com sitesinde 1 GB HD4670 var. 191 TL. Bulabileceğiniz en iyisi de bu.

İşlemci olarak ise Athlon 64 3700 en üst işlemci. O da genelde 939 soket. 754 soketi eskiden de çok azdı şimdi hiç bulunmaz.

İşiniz zor. Sistemin ömrü dolmuş maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    işlemci tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Anakart Tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.