Bildirim
Anakart önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Wickd
Merhaba arkadaşlar. Intel i7 4790K işlemci alacağım. Şuanki anakartım Asus M5a78lm-lx ve bu kart amd destekli olduğu için yeni bir anakart almam gerekiyor. Ekran kartım AMD 7950 ve bu sisteme 400-450 tl civarında bir anakart arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler...
MSI
Z97 GAMING 5 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C.) DVI&DP Anakart
475 TL
Dualbios istiyorsan
GIGABYTE
Z97X-Gaming 5 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C) HDMI&DVI Anakart
505 TL -
Çok teşekkürler önerin için; aslında ben Asus düşünmüştüm. Asus anakartlarının genelde en iyisi diye biliyorum fakat Msi ya da Gigabyte da alabilirim.Ben ekran kartından ve işlemciden iyi randıman alabileceğim bi anakart arıyorum aslında. Biraz da oc özelliği olursa cok iyi olur. Dualbios ne işe yarıyor tam bilmiyorum -
Overclock yapayacaksan bence i7 4790 ve asus h97m plus yeterli olur -
overclocku suan icin pek dusunmuyorum.. belki ilerde sistemi zorlayan oyunlar icin yapabilirim. Önceligim performans. Stabil ve randımanlı calismasini istiorum cpu ve gpunun. Bu ozellikte anakart ariorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Wickd
overclocku suan icin pek dusunmuyorum.. belki ilerde sistemi zorlayan oyunlar icin yapabilirim. Önceligim performans. Stabil ve randımanlı calismasini istiorum cpu ve gpunun. Bu ozellikte anakart ariorum
8'li gerçek fazı olan Gigabyte Z97X Gaming 5 iyi seçim olur.
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4953#ov
Sata ekspres ve M2 sata desteği ile, killer ethernet'te mevcut, optik ses çıkışı da var, dual bios özelliği de faydalıdır
-
Aslında bunu da düşünüyorum :http://www.vatanbilgisayar.com/asus-z97-a-intel-z97-soket-1150-ddr3-3200mhzoc-hdmidvi-anakart.html#ozellikler
Sizce hangisi? Gigabyte mı yoksa Asus mu?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X