Şimdi Ara

anakart problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.asus.com.tr/products.aspx?l1=3&l2=14&l3=66&l4=0&model=233&modelmenu=2

k8n anakart kullanıyorum asus un sitesinede ürünle ilgili sayfayı açtığımda enteresan bir şey fark ettim işlemci bölümünde athlon 64 için soket 939 yazıyor işlemcim sempron 2800+754 pinlik yere 939 luk işlemci nasıl olur anlamadım
    bir de cpu nun o/c için voltaj arttırma özelliği varmış ama ben bir türlü bulamadım acaba işlemcim izin vermediğinden dolayımıdır ?
    son olarak acaba athlon 64 bir işlemci alsam önbellek arttığından dolayı gözle görülür artış sağlarmıyım ?
    şimdiden teşekkürler

• sitede yanlış yazmış o anakart s754 destekli.voltaj artırımı anakartın bios kısmından yapacaksın.cpu voltage yazar o değeri artırman gerekli.s754 athlon64 ü ikinci elden çok kelepir denk getirebilirsen tak ama bu saatten sonra o sisteme yatırım yapmanı pek tavsiye etmem.
  • sayın prozac haklısınız tabii sistem bayağı eski fakat evde sadece nete girenler var ve makinenin biraz daha hızlı olmasını istiyorlar ya rami arttırmayı düşünüyorum yada işlemci değiştirmeyi sizce hangisinin yapmalıyım
  • net için kullanılıyorsa işlemci almana falan gerek yok.ramin 512mb sanırım.yanına 1 tanede 1gb ddr400 ram alıp takarsanız makina baya rahatlayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _prozac_ -- 23 Ocak 2009; 13:46:14 >
  • rami bende düşündüm hatta 3 gb a kadar anakartım izin veriyor fakat bazı yerlerde 1 gb üstü tutukluk yapıyor diye okudum
  • tutukluk yapmaz.ama ram kullanımının maksimum 1gb olduğu bir sisteme üstünü takmak anlamsızdır.siz dediğim gibi bir adet 1gb ddr400 ram alıp takın.zaten s754 yapıda ramlerde dual çalışma gibi bir durumda olmadığından kaybınızda olmayacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z87-a Anakart için ram sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.