Arkadaslar bundan yaklasık 5 ay once anakart arızası yaşadım..ekrana goruntu gelmiyordu ve su sorunla garanti dahilinde tamire gonderdim..saolsun aldığım firma beni bi güzel bekletti.2 ay sonra anakart TAMIR edilerek gonderildi.2-3 hafta sonra tekrar aynı problemi yaşadım ve tekrar gonderdim tamire ... şimdi kartım gene geldi TAMIR olmuş kahretsin ki.. Asus P4P800S BENZER VEYA AYNI PROBLEMLERİ YAŞAYAN OLDUMU BİDE GARANTİ KAPSAMINDA AYNI HATADAN DOLAYI KAÇ KERE GONDERİLİRSE YENİ PARCA VERMEK ZORUNDALAR?
TESEKKUR EDERİM
arkadaşım yasal olarak en fazla 30 gün bekletebilirler ondan sonra yenisini vermek zorundalar.aynı hatayı da 3 kez tekrarladığında yenisiyle değiştirmek zorundalar.garantideyken arıcan sorcan devamlı peşinden koşcan maalesef yoksa çok bekletirler adamı.
YAW BENİM ALDIĞIM YER İSTANBUL DAN GETİRTİYO BEN BURSADAYIM..İSTANBULDAN PARÇANIN GEÇ GELDİĞİNİ SOYLEDİLER..ONLARDA DAVA AÇACAZ FELAN DEDİ..KAVGA ETTİM ADAMLARLA.BEN ŞEHİRDISINDA OLDUĞUM İÇİN ARAYAMADIM 2 SEFERDE FAZLA.AMA 3 OLURSA GENE GİDECEK PARCA AMA YENİ OLARAK HANGİ MODELİ VERECEKLER ACABA ÇÜNKÜ BENİM MODEL URETİLMİYO ARTIK
onları aldığın yerle konuş nasıl yapcaz diye onlar sana yol gösterir.bende bursa dayım ben de ankara dan alıyorum.önce firma ile irtibata geç duruma göre onlar ayarlar.yenisi yoksa biraz daha eklersin bi üst modelini alırsın.
30 İş gününden fazla beklemeyez parça serviste.. Eğer 30 iş gününü geçtiyse yenisini yada muadilini vermek zorundalar Tüketici Haklarına göre..
3. yede arıza çıkartırsa, ve onaramazlarsa yine Tüketici Haklarına göre yenisini yada muadilini vermek zorundalar..
bu arada 30 iş günü yaklaşık 45 gün yapıyor, birçok firma tamir için bu sürenin sonunu bekliyor ne işse
dostum anakartın asus markalı sanırım...bunu getiren iki firma var biri çizgi biri boğaziçi...eğer çizgidensewww.cizgi.com.tr adresine girip ürününü kaydettirip derdini onlara anlatabilrisin, aynı adresten ürünün çizgiye ait olup olmadığına öğrenebilirsin......garantiye gönderilen ürünlerin kargo masraflarını firma karşılıyor...
arkadaşım yasal olarak en fazla 30 gün bekletebilirler ondan sonra yenisini vermek zorundalar.aynı hatayı da 3 kez tekrarladığında yenisiyle değiştirmek zorundalar.garantideyken arıcan sorcan devamlı peşinden koşcan maalesef yoksa çok bekletirler adamı.
yasal olarak 30 degıl hocam. hafta sonları bu yasal sureye dahıl degıldır.
bu yasal sure toplam 40 gundur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme