Bildirim
Anakart+Ram
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
bios updateyi satın alacğaın yere sorarak yaptırabilirsin.ama fiyatlar birbirine yakınsa x470 al -
3000 olanları ile arasın da ne kadar bir fark var acaba ryzenlerin ram hızına göre fazla performans verdiğini biraz biliyorum 3200 almaya değer sanırım teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3000 MHz:https://www.sinerji.gen.tr/corsair-16gb2x8-vengeance-led-siyah-3000mhz-cl15-ddr4-ram-cmu16gx4m2c3000c15-pmu72219quote:
Orijinalden alıntı: teffek
3000 olanları ile arasın da ne kadar bir fark var acaba ryzenlerin ram hızına göre fazla performans verdiğini biraz biliyorum 3200 almaya değer sanırım teşekkürler
3200 MHz:https://www.sinerji.gen.tr/corsair-16gb2x8-vengeance-led-siyah-3200mhz-cl16-ddr4-ram-cmu16gx4m2c3200c16-pmu402458
Buradaki linklere göre arada 200 liradan fark var aynı model RAM'lerde.. çok da gerek yok aslında, 3000 MHz de yeterli gelecektir.. aradaki farka 120 GB fazladan güzel bir SSD alabilirsin.. :)
-
Güzel bir anakart almak istiyorum ilersi için de orta seviye , overclock yaparım ama çok zorlamak istemiyorum ilk günlerden oyüzden kendi soğutucusu yeterlimidir
Ram fiyatları bu haldeyken sanırım değmez peki anakart için bir model önerirmisiniz teşekkür ederim
Tercih ettiğin ASUS Prime X470 Pro modeli fazlasıyla yeterli ve iyi bir modeldir.. daha alt modelleri çok iyi değil zaten.. ancak şu anda stokta yok hiç bir yerde.. acelen yoksa stoklara gelmesini bekleyebilirsin.. beklediğine değecektir..quote:
Ram fiyatları bu haldeyken sanırım değmez peki anakart için bir model önerirmisiniz teşekkür ederim -
Stoklara gelmesini bekliyorum , ekran kartı olarak rx470 almıştım geçen sene ve kasa dark n10 psu olarak da corsair cx600m var bu şekil de şimdilik nasıl olur iler de ekran kartı değiştirebilirim
Kasa ve PSU gayet iyi.. uzun süre gider sana o parçalar.. ekran kartı da çok kötü değil.. ama güncel oyunlarda, eğer yüksek ayarda oynamayı seviyorsan, pek yeterli gelmeyebilir.. yine de ayarları kısarak daha rahat 2 sene kadar bir gideri var.. sonra 2. elden GTX 1080 ya da yükseğini alırsın.. canavar gibi oynarsın tüm yeni nesil oyunları..quote:
Stoklara gelmesini bekliyorum , ekran kartı olarak rx470 almıştım geçen sene ve kasa dark n10 psu olarak da corsair cx600m var bu şekil de şimdilik nasıl olur iler de ekran kartı değiştirebilirim -
Temmuz ayında b450 anakartlar gelecek. Az oc için soğutucusu yeter. Ben suan b350 msi pcmate düşünüyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim ultra hastalığım yok açıkcası bunları alsam yeterli sanırım çok yardımcı oldunuz sağolun
Evet, yüksek ayar takıntın yoksa dediğim gibi o kart seni rahat en kötü 1.5 - 2 sene daha götürecektir.. gerekirse biraz O.C. yaparsın, performanstan yine geri kalmazsın fazla.. ondan sonrasında bütçene göre yeni nesil bir model alırsın..quote:
Teşekkür ederim ultra hastalığım yok açıkcası bunları alsam yeterli sanırım çok yardımcı oldunuz sağolun -
B450 anakartlar yazın ortasın da gelmesi bekleniyor okadar bekleyemem sanırım teşekkürler
Alternatif olarak Gaming Plus modeline bakabilirsin. Fiyat olarak uygun ve VRM devre tasarımı sağlam.
https://www.yukko.com/msi-x470-gaming-plusamd-x470-am4-ryzen-soket-3466mhz-oc-ddr4-usb-31-dvihdmi-anakart-v-50101152?pid=10109066&gclid=CjwKCAjw8_nXBRAiEiwAXWe2yRJZITpoz0tzAk2iet2mcnDCUIAd3Ikz3vhRqALiA52WoC8Ro6rX2BoCvewQAvD_BwE
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X