Şimdi Ara

ANAKART RAMİ GÖRMÜYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc arada yapardı, ekrana görüntü gelmiyordu. Rami tak çıkar yapınca düzeliyordu. Ama son seferde bu işe yaramadı. Başka ramde denememe rağmen çalışmadı. Anakart almak zorunda mıyım sizce. Artı çalışırken söktüğümde pc kapanmıyor normalde böylemi bilmiyorum.

• makine açıkken ram sökülmez kardeş ne yapıyorsun sen? ne ki sistemin bir yaz parçaları şu model şu marka diye. bir arabam var lastik arıyorum gibi konu açmışsın. yakmışsın bence sen anakart cpu ne varsa.

• Jake Lockley kullanıcısına yanıt
    Ryzen 3 1200
    Asus a320f
    Asus rx 580 4gb oc
    Crucial 8 GB 2400 mhz

Bunlar knkm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtomX_TR -- 21 Mayıs 2024; 21:9:49 >
  • AtomX_TR kullanıcısına yanıt

anakartın ram slotları belki ramler işllemci de komple yanmıştır denemen lazım tek tek başka anakart işlemci bulup ya da bir tamirciye göster. ben ramleri gevşek taktım onda da elim çarpmış diye işlemci yaktım 2007'de ki 65nm idi o alet sendeki 12nm çok daha da hassas.

• Bana sorun anakart gibi geldi rami çıkarmam rağmen kapanmamasından (artık en son bu geldi aklıma:) aslında sorun ekrana görüntü gelmemesi. Ben ram diye düşündüğüm için öyle yazdım. En muhtemel sebep o geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtomX_TR -- 21 Mayıs 2024; 21:32:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.