[dntw] slm arkadaşlar amd sistem yapıcam ama kafam çok karıştı şimdi piyasada kt 400 ve 600 yine nforce2 anakartlar var ben fiyat+performans kıyaslamasında hangisini almalıyım ama performans daha öncelikli ayrıca başka modellerde varmı teşekkürler
arkadaşım benim tevsiyemi ciddiye al eğer nforce 2istiyorsan fiyat\perf açısında epox 8rda3i(kullanıyorum) memnunum ama xp ile kt600 olarakta epox 8krai iki boarda 400 fsb destekli o?c de yaparsın benim tercihim rda3i den yana:))
nforce2 bunlardan çok daha iyi ve stabil karttır bence nforce2 al da ne alırsan al mesela ben msı nin nforce2 delta diye bir kartını aldım iyi bir kart o-c potansiyelini tam ölçmedim ama 75+kdv fiyatıda diğerlerine göre çok uygun
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by yavzi</i> <br />nforce2 bunlardan çok daha iyi ve stabil karttır bence nforce2 al da ne alırsan al mesela ben msı nin nforce2 delta diye bir kartını aldım iyi bir kart o-c potansiyelini tam ölçmedim ama 75+kdv fiyatıda diğerlerine göre çok uygun <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>arkadaşlar yardımlarınız için sağolun en iyisi nforce diyorsunuz yani birde csı gmeunion 746 diye bir kart var fikrinz nedir sağolun