Şimdi Ara

Anakart Seçimi Lütfen Yardım!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen yardım edin ECS KN1 SLI Lite board almak üzereyim hatamı ederim kartın sli desteği olması bu fiyat aralığında başka kartlarda olmaması cazip gibi duruyor ecsnin geçmişi pek parlak değil ama bu kart sorun çıkartırmı lütfen yardımcı olun.

• anakart bu mu

Anakart Seçimi Lütfen Yardım!!!!!!
  • Zannedersem ewet.Hatamı yapmış olurum.
  • Bu ürün öyle biliyorum ki ülkemiz de satışı yok yurt dışı detaylı bir test buldum faydalı olacaktır ancak bu seri de ikinci el yada sıfır DFI marka bir anakart almanızı şiddetle tavsiye edebilirim.

Bahsettiğimiz anakartın testlerine ait kaynak
    http://www.hardware-test.dk/test_show.asp?id=5837

iyi forumlar dilerim.
  • Verdiğin bilgi için çok sağol.Başka tavsiyede bulunacak arkadaşlar yok mu lütfen yardım edin.Dfiın infinity modeli var aynı fiyata ama onun sli desteği yok.
  • Slı olmaması okadarda buyuk bir problem degil bence DFI kalitesinde vaz gecmeyin.SLI yapana kadar iyi tek ekran kartı alırsınız problemi cozersiniz ama servisi ve kalite durumu pek parlak olmayan bir anakartla problemler yasarsınız...
  • peki önemli olan büyük ölçüde kullanılan chipset öneli depilmi yani ikiside nforce4 chipsetini kullanıyor.
  • Chipset önemli tabiki.Ama SLI olup olmaması onemlidegil demek istedim yani iki ekarn kartı desteklemesi ile tek ekran kartı desteklemesi arasında onemli degil demek istedim.
    Yani SLI ECS yerine
    Tek ekran kartı destekleyen DFI almak cok daha mantıklı olur...
  • Tavsiyen için çok sağol o zaman dfi alıyorum cevap yazan herkese teşekürler.
  • Kendi adıma rica ederim anakartınız hayırlı olsun en dogru tercihi yaptınız işallah memnun kalırsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.