Şimdi Ara

Anakart seçimimde bana yardımcı olabilcekmisiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu konudan bana yardımcı olmanızı istiyorum..

Bir anakart alırken neye dikkat etmeli ? Neye göre anakart almalıyız ? Hangi Marka ? Benim aklımda Bir markanın 2 farklı anakartı var.. Sizlerden ilk önce bilgi alayım ve sonrasında da hangi anakarttan bahsettiğimide yazıcam..

Yardımlarınız için teşekkürler..

• Anakartı eğer yeni bir sistem için almıyorsan elindeki parçaların uyması gereken bir anakart alman gerktiğini biliyorsundur. Eğer sıfır bir bilgisayar toplamak istiyorsan fiyat/performans oranı yüksek anakartlara yönelmen en mantıklısıdır.Ama bundan daha önemli olan anakartı nasıl bir bilgisayar için kullanacağındır, eğer toplıyacağın sistemin performansının yüksek olmasını istiyorsan yeni çıkan anakartlardan seçim yapman gerekir.Nasıl bir sistem için anakart aradağını söylersen ona göre yorumda bulunuruz.
    Ayrıcı bu konuyu sistem tavsiyeleri bölümüne açsan daha çok kişi yardım da bulunabilir.
  • Hemen oraya geçiriyorum konuyu arkadaşım saol.

Yeni bir sistem kurucam.

Takacağım CPU Core 2 Duo 2.6 işlemci olacak.

GIGABYTE EP45DS3 FSB1600 SC775

GIGABYTE EP45DS3L LGA775 DDR2

GIGABYTE GAEP35DS3P P35 LGA775 DDR2

GIGABYTE P35DS4 BEARLAKE S775 1066MHz

Anakartı alırkende ileri dönük 2-3 yıl kullanmak istiyorum.
  • ya sen bize isteklerini tam olarak sölemessen biz ne diyebiliriz oyunmu oynayacaksın p35-ds3r derim grafikle uuraşacaksan slı veya cf yapabileceğin bi anakart öneririm şimdi aklımda iyi fiyat\performans verecek bi anakart yok aklımda ama ayrıca neden 2.6 e8400 al derim oc de yaparsın 2 sene sonra 2-3 yıl kullanmak istiyorum demişsin
  • O işlemciyi ben birisiyle değişicem çünkü :)

O yüzden..

İlerleyen zamanlarda bakarsınız Quad Core falan alırım..

Bu söylediğim anakartlar çünkü destekliyor..
  • Yukarı :)
  • ben gigabyte p43-s3l aldım 1200ddr2 ve 1600fps o.c. destekli güzel bi anakart...fiyatıda cebi yakmayacak makul bi fiyat...işlemci için geniş alan kapasitesi var ve o.c. için yapılmış...en azıntan kutusunda yazanlar öyle gösteriyor :D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fred07 -- 10 Kasım 2008; 1:09:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Makinandaki performans nasıl dostum ?
  • Yukarı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.