Şimdi Ara

Anakart Seçiminde Kararsızlık..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu anakartlar arasında kaldım arkadaslar EVGA E760 CLASSIFIED yada EVGA E770 CLASSIFIED 3 ve ASUS Rampage III Extreme, aradığım sey overclock potansiyelinin yuksek olmasi. usb3.0 yada sata 6gb şuan için bi önem taşımıyo benim için, iki anakartta birbirine yakın özelliklerde ama karar veremiyorum. Ekipmanları yeni yeni alıyorum, linkleri; Intel Core i7-950, G.SKILL Trident 6GB (3 x 2GB) DDR3 2000 x2, OCZ Vertex 2 60 Gb x2. Kasa tercihimide Corsair Obsidian 800D'den yana yapacağım, Evga E770 ile Rampage III teknolojileriyle daha kafa kafaya sanırsam. kullanıcı ve bilgi sahibi abilerimin fikirlerine ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

• Teknik servis ve geri hizmet bakımından, Asus daha iyi tercih olur bana göre.

2000mhz ramlere de boşuna para ödemeyin, 1600mhz CL7 ram alın çok daha iyi olur.

Ramlerin testlerine bakın isterseniz; DDR2 800/1066mhz ile DDR3 1333/1600mhz ramlerin birbirlerine olan farklarına bakın %1-2'yi geçiyor mu, başka bir şeye harcayın, yüksek frekans öyle göründüğü gibi çok bir şey katmıyor sisteme, getirisi çok düşüktür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 28 Eylül 2010; 2:41:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Teknik servis ve geri hizmet bakımından, Asus daha iyi tercih olur bana göre.

2000mhz ramlere de boşuna para ödemeyin, 1600mhz CL7 ram alın çok daha iyi olur.

Ramlerin testlerine bakın isterseniz; DDR2 800/1066mhz ile DDR3 1333/1600mhz ramlerin birbirlerine olan farklarına bakın %1-2'yi geçiyor mu, başka bir şeye harcayın, yüksek frekans öyle göründüğü gibi çok bir şey katmıyor sisteme, getirisi çok düşüktür.

işlemciyi 4Ghz+ yapacağım için yüksek ram frekanslarında dayanıklı olması adına 2000Mhzlik ram tercihinde bulundum ram timingleriylede oynayacağım elbette :)

öneri için teşekkürler, şuan hala düşünme aşamasındayım. Teknik servis ve garanti bakımından tabi ki Asus, çünkü şuanda Evga Türkiye de Resmi olarak satılmıyor. Evga'nın ekran kartlarını kullanıyorum ve bugune kadar bi problem yaşamadım . büyük bi ihtimalle E770 Classified a yöneleceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AsRock Nasıl Marka Sizce ?
    6 yıl önce açıldı
    Anakart seçimi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.