Şimdi Ara

Anakart Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konu başlığında da yazdığı üzere şu an kullanmış olduğum sistemime, sata 3 destekli Anakart almayı düşünüyorum. Tavsiyelerini bekler ve şimdiden teşekkür ederim.

Sistemim;

AMD Phenom II X6 1055T 2.8 GHZ
    Asus M4A785TDV-EVO
    Kingston HyperX (2x2) GB - 1600 MHZ - CL9
    Asus HD Radeon 6670 1GB GDDR5 128Bit
    Seagate Barracuda 1TB SATA 3 -7200RPM - 64MB
    Xilence Power 500W

• Gigabyte 970A-UD3P ya da Msi 970 Gaming bakabilirsin.
  • u3dp
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Gigabyte 970A-UD3P ya da Msi 970 Gaming bakabilirsin.

Söylemiş olduğunuz anakartları kabataslak olarak araştırdığımda, aralarında pekte göze çarpar bi fark bulunmadığını gördüm. Sadece MSI marka anakartın, diğer anakarta oranla +sı olarak 2133Mhz(OC) desteklediğini gördüm. Gigabyte marka anakartta ise bu 2000Mhz(OC) durumda. İkisi de gerçekten iyi anakartlar, ve siz son olarak hangisi söylersiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Msi'da ek olarak, gamer serisi olduğu için ses çipi ve ethernet ağı özellikleri biraz daha iyidir ve optik çıkışta var, Gigabyte'ta ise faz yapısı daha güçlüdür bu da o.c için iyi bir özelliktir, beraberinde yine optik çıkışı var üzerinde ve dual bios özelliğine sahiptir.
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    Söylediklerinize ek olarak şunu belirteyim, aslında ben oyun anlamında günümün 3/1 ini bilgisayar başında geçiriyorum.Yukarı da belirttiğim sistem özelliklerine artı olarak 8gb ram daha takıcam ve biraz daha seri hale getiricem. Sözün özü oyun için MSI tavsiye ediyorsunuz değil mi ?

• Msi bu açıdan bir tık öndedir, haliyle tercih edersen seni üzmez, overclock vs. uğraşmış olursan Gigabyte daha iyi seçim olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    işlemci tavsiye
    12 yıl önce açıldı
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    Yok hocam, benim o.c dan anladığım devede kulak bende ki işlemciye yapabildiğim tek işlem bios'tan 3.00 ghz :D O yuzden pek bilmediğim için giremiyorum o olaylara. Tavsiyen için tekrar çok sağol. Kesinlikle bunu alıcam

• 970 gamingi kesinlikle tevsiye ederim hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.