Ben MSI 350m pro VD PLUS 'da karar vermiştim F/P olarak güzel bir ürün. Bu söylediğiniz kartlarla arasında bir performans farkı yaşar mıyım? Yoksa sadece ekstra özellik olarak mı üstünler(daha fazla ram slotu vb.) ?
Ben MSI 350m pro VD PLUS 'da karar vermiştim F/P olarak güzel bir ürün. Bu söylediğiniz kartlarla arasında bir performans farkı yaşar mıyım? Yoksa sadece ekstra özellik olarak mı üstünler(daha fazla ram slotu vb.) ?
Anakartlar arasında performans değil, özellik farkları olur. MSI B350M Pro-VD Plus'da iki, MSI B350M Pro-VDH'da ise 4 adet bellek yuvası var. Bunun dışında diğer özelikleri aynı.
quote:
Orijinalden alıntı: rdkl7879
quote:
Orijinalden alıntı: invade
quote:
Orijinalden alıntı: rdkl7879
Bütçene göre şu iki modelden birini tercih edebilirsin. Tavsiyem X370 serisi. OC potansiyeli daha yüksek bir anakart.
Anakartlar arasında performans değil, özellik farkları olur. MSI B350M Pro-VD Plus'da iki, MSI B350M Pro-VDH'da ise 4 adet bellek yuvası var. Bunun dışında diğer özelikleri aynı.
Anladım, teşekkürler, peki bu sistem için seçtiğim 600Watt PS yeterli midir?
@General Darknes
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme