Şimdi Ara

anakart tavsiye? msi 890fxa-gd70 VS asus m4a89gtd 890gx

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu haftaiçi sistemi alıyorum fakat anakartta kafam cok karısık.yardımlarınızı bekliyorum.
    Şimdilik crossfire yapmayı düşünmüyorum fakat ileriki yıllarda bir 6850 daha alıp crossfire düşünüyorum.
    msi 6850 ekran kartıyla beraber 8gb geil ram ve phenom IIx4 955 işlemciyle kasayı tamamlamayı düşünüyorum.

crossfire ve usb3 destekli anakartlar içerisinde hangisini tercih etmeliyim?

A)msi 890fxa-gd70 http://www.teknobiyotik.com/donanim/anakart-mainboard/msi-890fxa-gd70-amd-890fx-am3-ddr3-atx-anakart.html

B)asus m4a89gtd 890gx http://www.teknobiyotik.com/donanim/anakart-mainboard/asus-m4a89gtd-pro-usb3-amd-890gx-am3-ddr3-sata3-usb3-atx-anakart.html

C) veya daha uygun fiyatlı gigabyte ın modellerinden.

Not:sistem teknobiyotikten alınacaktır.

şimdiden teşekkürler arkadaşlar

• m4a89td 890fx chipsetli değildir.cf düzeneğinde kartları 8x hızında çalıştırır.az da olsa bir performans kaybınız olur (%5-%10 arası)
    msi ise kartları 16x hızında çalıştırır.lakin şöyle birşey de var.

asus kartın bulldozer işlemcilere destek vereceği bugun açıklandı.
    msi da kartın üzerinde zaten am3+ cpu gibi bişi yazıyordu.büyük ihtimal msi da destekleyecektir.ama kesin birşey yok.

son bir şey.ile sistem kurmak yerine bütçeniz yetiyorsa ya da birazcık zorlayarak 2500k ve msi o67 kartlı bir sistem kurmaya çalışın.p67 kart ile sizin yazdıgınız kartların fiyatları aşagı yukarı denktir.lakin işlemci daha pahalıdır.ve cok daha performanslıdır.bios dan 2 ekşınla işlemciyi 4.5 ghz e çekersiniz.mis gibi olur.
  • hojam buldozerin getirisi ne olur 8 çekirdek diyo ama sanal çekirdekle filan dediler kafa karıştırıcı bi durum javascript:void(opener.AddText('[sm\=alala.gif]'));self.focus();
  • teşekkürler.
    Amd sistemi alışılagelmişlikten oturu istiyorum açıkçası.İnteli bu yuzden hiç düşünmedim.
    Msi anakartıda %10 indirim kuponu olduğu için tercih ediyorum.Ayrıca buldozer için gerekli guncellemeleri yapacağına inanıyorum msi ın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI z77a GD55 RAM SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.