Şimdi Ara

Anakart tavsiyesi, AMD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bir kasa toplayacağım. Kafamda bir liste var ama bütçem biraz arttı gibi bir şey oldu o yüzden son bir kez daha düşüneceğim.

amd x8 am3+ 8350
    r9 280x vapor-x
    2x4gb ripjawsx ram
    wd caviar blur 1tb harddisk
    thermaltake contact21
    zalman 80+ 700w psu
    corsair 300wr

bunlar garanti eminim ki bir sorunlar yoktur

gigabyte 970a-u3dp anakartı alacaktım ama daha önce dediğim gibi bütçem biraz daha gevşedi acaba paramı saklayıp bunumu alsam yoksa 100-200 farkla başka tavsiyeniz olurmu?

Overclock yapmayı düşünmüyorum, yani en azından öğrenene kadar yada bu işleri iyi bilen bir arkadaş edinene kadar bulaşmicam.

• cahitbey kullanıcısına yanıt
    selamlar gigabyte 970a-u3dp tavsiye ederim overclock içinde çok uygun bir kart kendim de kullanıyorum memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: southbridge

selamlar gigabyte 970a-u3dp tavsiye ederim overclock içinde çok uygun bir kart kendim de kullanıyorum memnunum

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiçbir problem yok yani benim sistemde teşekkür ederim
  • Psu olarak corsair vs650 modelinin fiyatı daha ucuz ise seninkinden onu al bence 650W yeterli gelir senin sistemine soğutucu olarak Contac30 alabilirsen onu al daha iyi olur anakart olarak o.c yaparım diyorsan ud3p al yok ben sıradan kullanırım diyorsan fazla paraya gerek yok 970A-G43 idare edecektir
  • Amd sistemini değiştirmeyeceksen anakartını güzel bir şey uzun ömürlü olsun

http://www.vatanbilgisayar.com/990fxa-ud5-am3--amd-990fx_sb950-ddr3-2000mhz-oc-sata-30-usb-30-anakart.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD İşlemcili Sistem Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Amd İşlemci Tavsiyesi Hk
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.