Şimdi Ara

Anakart Tavsiyesi İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun süredir toplamayı düşündüğüm bilgisayarı parça parça indirime girdikçe toplamaya devam ediyorum aldığım parçalar şu şekilde

MSI GeForce RTX 2080 Ti GAMING X TRIO 11GB GDDR6 352 Bit Ekran Kartı

GSKILL 32GB (2x16GB) Ripjaws V Siyah 3600MHz CL18 DDR4 Dual Kit Ram

Corsair Hydro Serisi H100i PRO RGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu

XPG 1TB SX8200 PRO PCIe Gen3x4 M.2 SSD (3500MB Okuma / 3000MB Yazma)

SEAGATE 2TB Barracuda 256MB 7200rpm 3.5" SATA 3.0 Harddisk

Satın almayı düşündüğüm işlemci Amd Ryzen R9 3900x işlemci bu parçaların birbiri ile uyumlu olması için anakart ve psu gerekiyor msi x570 pro carbon modeli kafamda var ama ısınıyor gibi yorumlar okudum

bu işlerden anlayan donanımcı arkadaşlar aldığım parçalar ile uyumlu anakart ve alışveriş sitesi tavsiyesinde bulunursa makbule geçer sevgiler

• Msi x570 pro carbon modeli soğutması performansı ve vramları kötü bir modeli kesinlikle fiyatını hakketmiyor. Tavsiyem MSI MEG X570 UNIFY alın soğutma perfomansı daha iyi vramleri kaliteli böyle bir sisteme kesinlikle daha alt modelini almayın.
  • PSU için Fsp hydro g pro 80+ gold 750 watt veya 850 watt düşünebilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • docs.google.com
    AM4 Vcore VRM Ratings v1.4 (2019-11-07) - Google Drive
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1d9_E3h8bLp-TXr-0zTJFqqVxdCR9daIVNyMatydkpFA/htmlview#

anakartların vrm kalitelerini gösteren liste linkte. seçtiğiniz modelin vrmleri x570lerin en kötülerinden
  • Tavsiye ve yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar eskiden boş kasa üzerinde bile sayfalarca yorum ve muhabbet yapılırdı dh ruhunu koruyan arkadaşlar iyiki hala var

anakart konusunda gelince gardıyanın dedği msi unify modeli kafamda vardı xglorfindelin payşatığı dökümanla karar verdim gibi yanlız meg unify ve meg ace arasında seçim yapılırsa 600 lira fark var şu an bu farkı verip ace daha mantıklı değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: noncelalreis

Tavsiye ve yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar eskiden boş kasa üzerinde bile sayfalarca yorum ve muhabbet yapılırdı dh ruhunu koruyan arkadaşlar iyiki hala var

anakart konusunda gelince gardıyanın dedği msi unify modeli kafamda vardı xglorfindelin payşatığı dökümanla karar verdim gibi yanlız meg unify ve meg ace arasında seçim yapılırsa 600 lira fark var şu an bu farkı verip ace daha mantıklı değil mi ?
    Msi x570 unify ve ace bire bir aynı kartlar hocam. Pcb yapısı, vram yapısı, soğutma yapıları aynı unify siyah temalı rgbsiz ace modeli denebilir. 2 fark var ace ve unify arasında

1-Rgb LED'ler
    2-Ace, 1x Intel WGI211AT Gigabit LAN ve 1x Realtek RTL8125 2,5 Gbps LAN'a sahiptir. Unify'da yalnızca 1x Realtek RTL8125 2,5 Gbps LAN var.

Eğer rgb takıntınız yoksa 600 lira vermeyin derim. Tavsiyem 600 liraya farklı bir donanıma kullanmanız yönünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Gardiyan- -- 22 Haziran 2020; 23:58:12 >

• Unify ile Gaming Pro Carbon arasında çok fazla fiyat farkı yok. Ben de VRM yapısı nedeniyle Unify tavsiye ederim.

www.vatanbilgisayar.com
    MSI MEG X570 UNIFY AM4 AMD Ryzen DDR4 4600MHz (O.C.) USB3.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-meg-x570-unify-am4-amd-ryzen-ddr4-4600mhz-oc-usb3-2-anakart.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    işlemci tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • asus rog strix x570-e gaming bu modeli almaya özen gösterin ayrıca kaslı bir b550 de işinizi fazlasıyla görecektir.
  • Hocam selam,

Ben de küçük bir detay paylaşmak istedim. Genelde insanlar RAM i anakartlardan ayrı tutarlar, siz de önce ram almışsınız ama, Anakartların sayfasında destek bölümünde, uyumlu işlemciler gibi bir de uyumlu bellek TAB i var. Orada almış olduğunuz ram in anakartla uyumunu kontrol edin derim. Bukadar toplamışsınız yarın RAM i istediğiniz frekansa getiremezseniz üzer. Genel olarak ddr ı tuttugu müddetce her ram her anakarta uyumludur diye bir mantık var. Doğru uyar, ama listede olan bir ram i almazsanız frekans aralıklarını setlerken sorun yaşayabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.