Arkadaşlar yukardaki işlemci ve ram'e en uygun anakart hangisi bir tavsiyede bulunabilirseniz sevinirim. pci-e olması lazım. Teşekkürler.
soket 754 için zaten çok bi seçenek yok.
epox 8NPA7I sölediğin özellikleri taşıyan kaliteli bi anakarttır. bununda bide slı özellikli olanı mevcut onu da düşünebilirsin.
Teşekkürler ama bu kartta sadece 2 tane ram yuvası benim elimde 3 tane 1gb ram var!!!
quote:
Orjinalden alıntı: hertenkele
Teşekkürler ama bu kartta sadece 2 tane ram yuvası benim elimde 3 tane 1gb ram var!!!
dostum 3 tane 1gb ramin varsa bu board bu işlemci gereksiz bence..öyle yapıcağına 1 gb rami ve işlemcini sat..150 ytl civarına 3700 sd işlemciler var s939 onlardan al bide ona uygun nf4 ultra board ki boarduda 150 civarına alırsın..ramleri dual kullanırsın çok daha performanslı olur..
quote:
Orjinalden alıntı: pLayEr
quote:
Orjinalden alıntı: hertenkele
dostum 3 tane 1gb ramin varsa bu board bu işlemci gereksiz bence..öyle yapıcağına 1 gb rami ve işlemcini sat..150 ytl civarına 3700 sd işlemciler var s939 onlardan al bide ona uygun nf4 ultra board ki boarduda 150 civarına alırsın..ramleri dual kullanırsın çok daha performanslı olur..
Çok mantıklı aynen aktılıyorum bosuna 3 gb raqm kullanma ben 2gb kullanıyorum ve daha 1,45gb ustunu görmedim.
Arkadaşlara katılıyorum. 1GB rami ve işlemciyi satıp iyi bir Am2 işlemci alıp bide anakart alırsan çok daha iyi olur ama yok ben sadece anakart tavsiyesi istiyorum dersen; NF3 çipsetli ASUS - K8Nhttp://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=959 veya NF4 çipsetli MSI - K8N NEO3-F alabilirsin ama bu anakarttada 2 tane ram girişi var.
quote:
Orjinalden alıntı: pLayEr
cooook mantıklıca sonuna kadar katılıyom hatta işlemci ve ramini satıp conreo ya bile gecersin ama tuzlu olur bence bi AM2 3700 ve am2 anakart işini görür