Şimdi Ara

Anakart USB girişlerinde mi sorun var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık olarak 1 ay önce yeni bir bilgisayar topladım ASUSM5A97 AMD 970/SB950 AM3+ Anakartım var ,

Şöyle bir sorunum var benim Anakart üzerinde ki USB girişlerinden birine Logitech vx nano mouse aldım alcısını taktım sorunsuz kurulumunu yaptı aygıtın ancak anormal takılmalar ve geç algılamalar yaşadım halbuki mesafe olarak kasa ile mouseun arası 1 metre bile yok acaba dedim masada birşey iletişimi falan mı kesiyor önemsemedim mouseun ara aparatı var onu usb ye taktım nano alıcıyı da monitörün önüne kadar uzayan bu aparata taktım geç algılama ve takılma sorunu ortadan kalktı

Bugün Logitech K360 kablosuz klavye aldım anakart usb girişine alıcıyı taktım ve klavye de de aynı mouse da yaşadığım gibi anormal gecikme takılma yaşadım sinirim bozuldu , deneme amaçlı kasanın önünde ki USB girişine taktım klavyenin nano alıcısını canavar gibi çalıştı ne takılma ne gecikme oldu .

Acaba benim anakartın USB girişlerinde bir arıza mı var ? Masa da sinyali kesen birşey var desem kasanın önü daha uzak ters duruyor kasa arka USB girişlerde sinyali kesse önde hiç çalışmaması lazımdı kafam karıştı.

• usb hispeed full speed ayarlarını biostan kontrol edermisin , arka taraf yüksek amper basabiliyor bu ayarlarla onlarda sıkıntı olabilir , ön tarafın elektriği uzatma kablosu kullanıldığı için sabittir o değişmezde arka taraf biraz kurcalanabiliyor
  • eskiden sırf fax modem kartı takılı olduğundan kasada, bilgisayarın açılmadığını bulmuştuk. Ne çekiyoruz ya şu veletlerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: SMTRSLN

usb hispeed full speed ayarlarını biostan kontrol edermisin , arka taraf yüksek amper basabiliyor bu ayarlarla onlarda sıkıntı olabilir , ön tarafın elektriği uzatma kablosu kullanıldığı için sabittir o değişmezde arka taraf biraz kurcalanabiliyor

Bios da bu ayarları göremedim malesef.
  • kasanın arkasında buluetooth fılan varmı veya wıraless adaptor
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

kasanın arkasında buluetooth fılan varmı veya wıraless adaptor

Hayır sadece kulaklık ve mikrofon var
  • anakartın cıpset drıverlerını kendı sıtesınden ındırıp dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    anakartımda sorun mu var
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.