Şimdi Ara

Anakart ve İşlemci Önerileriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Leon arkadas 10 numara sıstem onermıs bence de bunu al.
    x4 630 x2 x3 vs almana gerekyok bu sıstem guzel olmus

AMD Phenom II X4 925 2.8GHZ 8MB --- 270 TL
    GIGABYTE 770TA-UD3 DDR3 --- 177 TL
    PATRIOT 2GB DDR3 1333MHZ (Tek Modül-Soğutmalı) --- 100 TL
    XILENCE XP550 550W 120MM FAN REDWING SERISI R3 --- 91 TL

arkadastan sıstem onermesını ıstıyorsun nıye kafan karısıyor.
    herkesın dedığıne bakma. kımı oyle der kımı boyle.
    SISTEM TAM F/P OLMUS ELLERINE SAGLIK LEON KARDESIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duayn -- 28 Nisan 2010; 11:25:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carvalho

anakart konusu kafamı karıştırmış vaziyette şimdi de asus un bi modelini gördüm. sizce hangisi?

1)http://www.hepsiburada.com/asus-m4a785td-v-evo-amd-785g-5200-ht-4xddr3-1800oc-soket-am3-anakart/ProductDetails.aspx?productId=bd53569&categoryId=152

2)http://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-ga-ma785gt-ud3h-ma785gt-ud3h-amd-785g-+-sb710-ddr3-1666mhz-hdmivga-anakart/productdetails.aspx?I_ID=39620

3)http://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-ga-770ta-ud3-770ta-ud3-amd-770&sb710-am3-ddr3-1866(oc)-usb-3.0-sata3-anakart/productdetails.aspx?I_ID=42051

quote:

bu ürünü başka bir yerden çok uygun fiyata aldım alırken kafamda soru işaretleri vardı hep gigabyte kullandığım için neyseki kart süper çıktı.almamın sebeblerini yazayım:atx yapıda 785 serisi anakart sadece bu anakartı bulabildim,mosfet soğutucusu olan tek model bu kuzey köprüsü soğutucusu en iyi olan 785 serisi anakart yine asusun bu modeli
    gelelim iyi yanlarına:bu anakart default hızda işlemciye daha düşük voltaj veriyor gigabyte 790x-ud4 anakartımda 1.395v verirken bu 1.280v ile işlemciye ayakta tutmayı başarıyor overclock yapınca resmen coşuyor 1.44 v ile 3.547 ghz yapabilmişken gigabyteda 1.55v vermek zorunda kalmıştım,diğer iyi yanı işlemciye overclockda yapsanız masaüstünde işleciye daha az voltaj verip hızını düşürüyor böylece enerji tasarrufu yapmış oluyorsunuz ancak gigabyte böyle birşey yok voltaj verip overclock yapmama rağmen kuzey köprüsünde ısınma namına birşey yoktu tabi kasa soğutmasınında etkisi vardı patriot 1600mhz cl9 ram ile coştu bu saatten sonra ddr2 destekli anakart almak saçmalık olur am3 anakart düşünen arkadaşlar bu kartı tek geçerim fiyatına göre çok iyi bir anakart asusun sitesinden özelliklerine tam olarak bakın

aynı fiyata asus daha cazip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 28 Nisan 2010; 11:51:44 >

• @ duayn: saolsun Leon-X çok yardımcı oldu valla ne kadar teşekkür etsem az ona. ama işte dediğim gibi araştırdıkça kafam iyiden iyiye karıştı. senin de dediğin gibi güzel bi sistem önerdi Leon-X ama işte kafam karışınca emin olamadım. alıp da pişman olmaktan tırsıyorum.

herkesin farklı bi yorumu var anakartlar konusunda işin içinden çıkamadım doğrusu. kimisi asus u önerirken kimisi asus kaliteden ödün veriyor diyo. gigabyte en mantıklı karar gibi sanki...
  • @duayn

Sağolasın hocam

@carvalho

Usta anakart seçiminde şu kıstasları çıkardım ki kolay karar veresin diye;

o.b vga + CrossFire + X6 cpu destekli için, 785GT-UD3H

Sata 3 + Usb 3.0 + X6 cpu destekli için, MA770T-ES3

Asus Evo V' de güzel bir anakart, ama fiyatı yükske olduğundan önermedim, bütçen kısıtlı olduğu için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 28 Nisan 2010; 19:13:25 >
  • Ne alırsın bilemem ama vatandan online alma derim .
    alacaksan git şubeden kontrol et de al 925 lik kampanyala aldıgım pc sistemi 1 milyarı gecti hasılatı bana .
    Ve hasarlı mal yolluyorlar vatnadan online alma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chanser
    Ne alırsın bilemem ama vatandan online alma derim .
    alacaksan git şubeden kontrol et de al 925 lik kampanyala aldıgım pc sistemi 1 milyarı gecti hasılatı bana .
    Ve hasarlı mal yolluyorlar vatnadan online alma

evet hocam katiliyorum stokta olmayan urunlere uygun fiyat yazip onceden siparis aliyorlar.
    halbuki ellerinde urun yok. musteri sikistirdiginda da ariza nedeniyle servise gidecek veya ithalatci firmadan degisim yapilacak urunu gonderebiliyorlar. sirf musterinin urunu gonderildi olsun diye. bence stoklarda gorunse bile tel ile tekrardan teyit edilerek siparis verilmeli.
    aslinda parcalari tek bir yerden ziyade en uygun fiyatli sitelerden sorularak siparis verilmeli.
    bir sistemde minimum 50 tl avantaj demek bu. yaplan 50tl tasarruf ile islemci veya ekran kartina yatirim yapilabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze
    quote:

Orijinalden alıntı: carvalho

anakart konusu kafamı karıştırmış vaziyette şimdi de asus un bi modelini gördüm. sizce hangisi?

1)http://www.hepsiburada.com/asus-m4a785td-v-evo-amd-785g-5200-ht-4xddr3-1800oc-soket-am3-anakart/ProductDetails.aspx?productId=bd53569&categoryId=152

2)http://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-ga-ma785gt-ud3h-ma785gt-ud3h-amd-785g-+-sb710-ddr3-1666mhz-hdmivga-anakart/productdetails.aspx?I_ID=39620

3)http://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-ga-770ta-ud3-770ta-ud3-amd-770&sb710-am3-ddr3-1866(oc)-usb-3.0-sata3-anakart/productdetails.aspx?I_ID=42051

quote:

bu ürünü başka bir yerden çok uygun fiyata aldım alırken kafamda soru işaretleri vardı hep gigabyte kullandığım için neyseki kart süper çıktı.almamın sebeblerini yazayım:atx yapıda 785 serisi anakart sadece bu anakartı bulabildim,mosfet soğutucusu olan tek model bu kuzey köprüsü soğutucusu en iyi olan 785 serisi anakart yine asusun bu modeli
    gelelim iyi yanlarına:bu anakart default hızda işlemciye daha düşük voltaj veriyor gigabyte 790x-ud4 anakartımda 1.395v verirken bu 1.280v ile işlemciye ayakta tutmayı başarıyor overclock yapınca resmen coşuyor 1.44 v ile 3.547 ghz yapabilmişken gigabyteda 1.55v vermek zorunda kalmıştım,diğer iyi yanı işlemciye overclockda yapsanız masaüstünde işleciye daha az voltaj verip hızını düşürüyor böylece enerji tasarrufu yapmış oluyorsunuz ancak gigabyte böyle birşey yok voltaj verip overclock yapmama rağmen kuzey köprüsünde ısınma namına birşey yoktu tabi kasa soğutmasınında etkisi vardı patriot 1600mhz cl9 ram ile coştu bu saatten sonra ddr2 destekli anakart almak saçmalık olur am3 anakart düşünen arkadaşlar bu kartı tek geçerim fiyatına göre çok iyi bir anakart asusun sitesinden özelliklerine tam olarak bakın

aynı fiyata asus daha cazip.

arkadasim urunu alacak arkadasin bence pek fazla oc ile ugrasacagini sanmiyorum.
    gigabyte bu anlamda kurulum vs olarak bence arkadas icin daha uygun.
    gigabyte ve asus ayni cipsetli anakartlarini kiyasladigimizda gigabyte asustan kurulum olarak daha pratik + express install energy saver vs vs ozellikler sunuyor.
    zaten ayni cipsetler arasinda asus ve gigabyte markalarinin birbirine cok buyuk performans farklari yok. ama fiyat politikasi olarak gigabyte daha uygun.
    bu arkadasimizada gigabyte tavsiye ediyorum

• hocam bisey daha yazmassam catlarim
    eger alacaginiz parcalari forumdan 2nci el garantili urunler bularak alirsaniz
    hem fiyat uygun olur hem sistem daha yuksek olur.
    ornegin.

785 dd3 am3 board marka asus/gigabyte olabilir. max 130
    islemci amdx4 955be c3 3.2 max 250
    ram ddr3 min 1333 2x2gb kit max 150
    power olarakta 24-8 pin 450-500 watt max 70
    toplam 600 tl.
    sitede kutulu faturali garantili bulmak mumkun
    boyle bir sistem yap bak keyfine sonraki donemde birde iyi bir ekran karti takarsin
    dadindan yenmez
  • quote:

o.b vga'lı + CrossFire + X6 cpu destekli için, 785GT-UD3H
    Bu anakart crossfire tavsiyesi için iyi değil. İkinci kart girişi 4x'te çalışırken iyi verim alınmaz. En iyisi 790 çipli bir model bakmak crossfire için.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.