FİKİRLERİNİZE GÖRE AKŞAM ÜZERİ ALCAM BUNLARI ARKADAŞLAR..ÇOK ÖNEMLİDİR YORUMLARINIZ.
fiyat Limitiniz nedir? Ayrıca sadece anakart ve işlemci ile bitmiyor, Ekran kartıda önemli bir etken
Fiyat ANAKART için mümkünse en düşük olanı en fazla 150TL(YETECEK KADAR OLSUN YETER..SİSTEMİ YENİLEYECEĞİM AMA SÜPER OLSUN İSTEMİYORUM..PİYASADAKİ OYUNLARI OYNAYAYİM YETER..P4 İŞLEMCİMLE BİLE BİRÇOK OYUNU OYNAYABİLİYORUM BU EKRAN KARTI VE İŞLEMCİMLE ASLINDA AMA ZORLANMA OLUYOR BİRAZ)
İŞlemci de maksimum 15-160 TL civarı..
EKRAN KARTIM İDARE EDER ABİCİM..ONU DEĞİŞTİRMEYECEĞİM şimdilik.
Bekliyorum önerilerini..
seçtiğin parçalar gayet güzel bence.. alternatif arayışına pek gerek yok..
Başka arkadaşların da yorumları önemli..Çoğunluk destek verirse alcam biraz sonra..
quote:
Orijinalden alıntı: ooppss
seçtiğin parçalar gayet güzel bence.. alternatif arayışına pek gerek yok..
Evet @ooppss haklı intel düşünüyorsanız parçalar iyi. Ama ben yinede bir AMD alternatif ekleyeyim :)
Tercihim Intel olacak arkadaşlar..Intel üzerinden tavsiyeler yaparsanız sevinirim..
Arkadaşim çoğu oyunu rahatlıkla oynarsın. ama paran varsa senin yarinde olsam biraz daha iyisini alırım. Taksitsiz 160 170 civarı süper olur. gigabyt asus bios star foxconn gibi....
quote:
Orijinalden alıntı: hmedya
Arkadaşim çoğu oyunu rahatlıkla oynarsın. ama paran varsa senin yarinde olsam biraz daha iyisini alırım. Taksitsiz 160 170 civarı süper olur. gigabyt asus bios star foxconn gibi....
Anakartı mı daha iyi alayim?İşlemci yeterli midir sence? Anakartı daha iyi al diyorsan nedenini de söyler misin?Çok fazla ne değişecek bilmek istiyorum abicim..
anakart full katı kapasitör incelemelere bakmadım ama o/c manyaklarından biri olabilir, uzun ömürlü, stabil, kaliteli, herşeyiyle albenili bir hali var. güzel seçim.
msi'a laf atanın alnını karışlarım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme