Şimdi Ara

ANAKART VE KASA KONUSUNDA YARDIMINIZI BEKLİYORUM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR! BU GÜN AŞAĞIDA YAZDIĞIM SİSTEMİ TOPLADIM AMA BİR TÜRLÜ BU SİSTEME UYGUN BİR ANAKART VE KASA BULAMADIM. KASA İÇİN BOŞ KASA ALIP GRAFİK KARTINI KALDIRABİLECEK Bİ POWER TAKMAYI VE BUNU DA BİR PSU İLE DESTEKLEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. AMA ANAKART TA HALA Bİ CÖZÜM ÜRETEBİLMİŞ DEĞİLİM BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM. BİDE TAVSİYE EDECEĞİNİZ ANAKARTI NERDEN TEMİN EDEBİLECEĞİMİ YAZARSANIZ ÇOK İYİ OLUR ELDEN ALIŞVERİŞ YAPABİLECEĞİM BİR YER OLURSA TERCİHİMDİR. NETTEN ALIŞVERİŞ YAPIP 2-3 GÜN KARGO BEKLEMEK İSTEMİYORUM.KASA İÇİNDE HANGİ MARKAYI SEÇMELİ VE KAÇ WATT POWER KOYMALIYIM BU KONUDA VEREBİLECEĞİNİZ BİRKAÇ TAVSİYE ÇÖZÜME ULAŞMAMDA BANA YARDIMCI OLUR. ŞİMDİDEN İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM.

INTEL C2DUO E6750 2.66GHz 1333MHz 4MB 64BIT 775p
    1 GB DDR2 RAM 800 MHz ( TWINMOSS )
    320 GB SEAGATE NCQ SATA2 7200 RPM 16MB CACHE
    SAMSUNG 22" 226BW TFT LCD SİYAH
    ASUSTEK N8800GTS/HTDP(320Bit) 320MB SLI 16X
    LG 20X DVD RW

• Anakart olarak aklıma msi p 35 neo f geldi. Veya gigabyte in 1333 fsb destekli anakartları olabilir.
  • anakart olarak GA DS3 rev 3.3 de alabilirsin.
  • hocam anakart ve kasa istemişsin ama ben sana ram tavsiyesinde bulunayım.. yoksa yazık edersin

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=29781

ayrıyetten anakart olarak dahttp://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=28937 bunu düşünebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enisen -- 14 Eylül 2007; 1:27:35 >

• o sisteme, Gigabyte DS3R taviye ederim anakart olarak (gigatek den makul fiyata alabilirsiniz.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.