Şimdi Ara

Anakart ve Power Yandı yardım ltf (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yerini söyle belki bulundugun mekanda veya yakınlarında bir tanıdıgı olan saglam yer bilenb birileri olkabilir..

örn mecidiyeköyde gold ve ay bilgisayarın sokagında turan elektronik cevdet usta var tavsiyemdir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: MEvsALL

beyler pc im poweri ve anakartı yandı
    pc pentium dual core pc nin markası casper ve garantisi hale var ama voltaj degişikligi
    garanti dışıymış heralde
    şimdi bana ne yapmamı önerirsiniz
    pc yi götürdügüm ilk adam servis parasi hariç 200 tl istedi
    anakart ve power için bu yüksek bir fiyat
    siz ne yapmamı önerirsiniz
    yani kendim anakart ve power alıp kendimmi takam
    ne marka özellikklerini filan sölerseniz sevinirim

edit : beyler lütfen bi yön gösterin inanın ne yapacagımı bilmiyorum şu an
    2 haftadır hiçbir şey yapmadan pc duruyor

öncelikle geçmiş olsun;
    voltaj değişikleri , topraksız hat kullanma bunlar ürünlerimize zarar verebilirler,

pc de ilk zarar görecek yer power suppydir.
    anakartın yandığını iyice test edilmelidir servis harici bir yerde power supply takıp anakartın çalışmadığından
    emin olmalısın,

ve kullandığın ürün marka bir bilgisayar casper in cihazı garanti dışı saymasını kesinlikle kabul etmemelisin,
    baskı yapıp sizi şikayet edecem diyip ürünlerini garantiden değiştirmek zorundalar.

• yaklaşık aynı durum bende de var.. benim anakart yanmadı gerçi.. fakat pc de 3 hdd bozuldu hepsinde durum aynı sanırım kontrol kartları yanıyor.. hdd ler garantide pc nin diğer parçalarıda garantide.. evdeki elektrikte hiç bir sorun yok.. problem kesinlikle psu yada anakartta hdd lerin yada arızalı psu veya anakartın parası bendenmi çıkacak
  • hdd ye güç veren bölüm neresiyse il şüphe o olur , en dandik bi sebep bile, güç soketne korozyon yada kısadevre defalarca hdd yakıyor ve hala farkedilmiyorsa işin ehli kişiler bakmıyor derim ben o pcye
  • voltaj değişikliğinde bulunduğun elektrik kurumu mesela boğaziçi elektrik gibi ayedaş gibi şirketler elektrik dalgalanmasından sorumludur ve yanan bilgisayarın ve diğer cihazların tamiri veya değişiminin sorumluğunu alıp parayı ödediklerini biliyorum .

bulunduğun bölge elektrik kurumuna git bilgi al boşa fazla para harçama
  • aslında pc tamire hiç gitmedi.. 1. hdd biraz yavaş çalışıyordu.. heralde problemli olduğu için yandı diye düşündüm.. 2. si sıfırdı bir süre sonra oda yanınca olayı fark ettim.. 3. sü biraz bilerek oldu sıfır değildi ama sorun yoktu..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.