Şimdi Ara

Anakart ve Power Yandı yardım ltf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    pc pentium dual core pc nin markası casper ve garantisi hale var ama voltaj degişikligi
    garanti dışıymış heralde
    şimdi bana ne yapmamı önerirsiniz
    pc yi götürdügüm ilk adam servis parasi hariç 200 tl istedi
    anakart ve power için bu yüksek bir fiyat
    siz ne yapmamı önerirsiniz
    yani kendim anakart ve power alıp kendimmi takam
    ne marka özellikklerini filan sölerseniz sevinirim

edit : beyler lütfen bi yön gösterin inanın ne yapacagımı bilmiyorum şu an
    2 haftadır hiçbir şey yapmadan pc duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEvsALL -- 8 Mayıs 2009; 9:40:39 >

• ark... o zmn serwis karşılamıyosa bu kdr para söylüosun hiç gitme derim becerebiliosan yani biliosan sen hallet halledemezsen tanıdık anlayan bi ark.. seni yönlendirsin işini o yapsınnn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steyy -- 7 Mayıs 2009; 18:18:51 >
  • benimde tanıdık yok bende anlamıyom öneri lazım bana :S
  • bu arada sistemini yazarmısın ?
  • o 200 liranın 100 lirası kardır nerden baksan
    standart bi 20 + 4 power alsan 20 30 lira
    bide en ucuzundan 945 çipset bi anakrt bulursun yada ikinci el p5 ld wd serisi asusu anakartlar , istanbuldasın seçeneğin çok max120 130 çözersin
  • Normal pc toplayan bir bilgisayarcıya git oradanda fiyat iste.
    Ayrıca bu bilgisayarcılar neden böyle yapıyorlar anlamıyorum.Ben toplama pc kullanıyorum aynı sorunla bir kaç kez karşılaştım powerim ve anakartım yapılarak geri geldi.Bir keresinde power patladı dolayısıyla anakartta gitti ama garantiden yine onardılar.
    Anladıgım kadarıyla bunlar malzemeleri alıp yaptırıp kullanacaklar yada arkadaşa yenisini verip sonra diğer malzemeleri yapıp kullanacaklar.
    Sakın serviste yaptırma bu fiyat gerçekten çok pahalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creative52 -- 7 Mayıs 2009; 18:24:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: steyy

bu arada sistemini yazarmısın ?

sistem profilin altında yazıyo
    kusura bakma yazardımda şu anda işteyim
    zamanım yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: MEvsALL

quote:

bu arada sistemini yazarmısın ?

sistem profilin altında yazıyo
    kusura bakma yazardımda şu anda işteyim
    zamanım yok

Bulamadım???
  • ark... dediği yap derim yani sakın serwisle uğraşma tanıdık bi ark.. bak bulursun çevrende anlayan birisi yeter.. kolay iş ztn acele etme zararlı çıkarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ihsan1987

Normal pc toplayan bir bilgisayarcıya git oradanda fiyat iste.
    Ayrıca bu bilgisayarcılar neden böyle yapıyorlar anlamıyorum.Ben toplama pc kullanıyorum aynı sorunla bir kaç kez karşılaştım powerim ve anakartım yapılarak geri geldi.Bir keresinde power patladı dolayısıyla anakartta gitti ama garantiden yine onardılar.
    Anladıgım kadarıyla bunlar malzemeleri alıp yaptırıp kullanacaklar yada arkadaşa yenisini verip sonra diğer malzemeleri yapıp kullanacaklar.
    Sakın serviste yaptırma bu fiyat gerçekten çok pahalı...

inş yaparlar başka bi servisi denicem
    peki birşey sorcam
    poweri biri kendi istegille yakabilirmi birisinden şüphe ediyomda
  • Profilin altında işlemci ekran kartı ve ram yazıo anakart yazmıo nedense ?
  • bile bile yakması için kendininde tehlikeye atması lazım
  • quote:

Profilin altında işlemci ekran kartı ve ram yazıo anakart yazmıo nedense ?

yazmayı unutmuşum
    MSI anakart
  • Anakartın sıfırı gördügünüz gibi 90 tl, güç kaynağınıda kaliteli birşey takmayacakları için 25 tl diyelin.20 de işcilik olsa 135 tl yapar.

Yalnız sıfır alın demiyorum tanıdık bir bilgisayarcıya gidin yada çevrenizde anakart tamiri yapan yere anakarttınızı tamir ettirin.Ayrıca o casper bayisinin garantiye girmez demesi yanlış bunu o değil epox firması belirler.Bilen bir arkadaşınızla şansınızı denemek için anakartınızı epox yetkili servisine gönderebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MEvsALL

quote:

Profilin altında işlemci ekran kartı ve ram yazıo anakart yazmıo nedense ?

yazmayı unutmuşum
    MSI anakart

Ben üstteki yazıyı yazana kadar sistemini değiştirmişsin herneyse anakartın garanti dışı kalıp kalmadıgını yetkili servisler belirler o gittiğin bilgisayarcı değil.Anlattığım gibi yukarıda da belirttiğin gibi power patladıgında anakarta arızalandı ama garantiden hallettiler.Benim anakartım asustu firmadan firmaya değişebilir.
  • pweri kendin aldın hadi , anakrtıda garantiye gönderdin , ramların ve diğer parçaların çalştığından eminmisin ???
  • Hakkaten Anakart Yanmasında Bütün Parçalar Zarar Görebilir Özellikle İşlemci ve Ram
  • quote:

Orjinalden alıntı: Presler2

Hakkaten Anakart Yanmasında Bütün Parçalar Zarar Görebilir Özellikle İşlemci ve Ram

Kesinlikle diğer parçalarıda test ettirmelisiniz.
  • Ama bu işlerde tanıdık yerlere git aracı bul yani bilg. sektörü çok oyunlar dönen bi sektör götürdüğün yer şurası ağrızalı kardeşim der bu da değişmesi lazım söyler dahada fazladan paran gitmesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: SMTRSLN

pweri kendin aldın hadi , anakrtıda garantiye gönderdin , ramların ve diğer parçaların çalştığından eminmisin ???

vallahi hiç denemedim onlarda yalan olmuş ola bilir
    ben bilgisayarı zaten casper bayisine götürdümde ordaki adama hiç güvenmedigim için
    başka bir bayiye götürüyümde o bayiye gittigimde ne diyim?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.