Şimdi Ara

anakart ve ram tavsiyesi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba donanımhaber üyeleri sizlerden şuanki sistemimi deiştirmek istediğim için anakart ve ram tavsiyesi almak istiyorum.

anakartım--asus m3nht delux
    işlemci--amd phenom 2 x4 940 b.e
    ram--ocz reaper 1066mhz 4gb
    hdd--w.d black caviar 1 tb 16 mb
    kasa-c.m haf 932
    ekran kartı-msi gtx 260 lighning black
    psu-thermaltake qfan 850 watt

anakart ve ram toplam 600 tl bütçem var. oyun ve 3d tasarım için kullanıyorum.şimdiden teşekkür ederim

• Anakart ve Ram'inin neresini beğenmediğini pek anlayamadım?Reaper serisi OCZ'nin en iyi overclock potansiyeline sahip olan ve en performanslı birkaç serisinden biri,kaldı ki Asus M3N-HT Deluxe'de eski veya kötü bir anakart değil.Eğer değişiklik düşünüyorsan elindeki cpu + anakart + ram üçlüsünü satıp,Phenom II X4 965 ve DDR3'lü bir sisteme geçmen gerekir.
  • GIGABYTE MA790FXT-UD5P, AMD 790FX, DDR3, 2X PCIExp, Socket 938 AM3, CrossFireX

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=4497

TEAM Xtreem Low Voltage 4 GB (2X 2GB) DDR3 1600 MHZ RAM CL7

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=5298

İşlemciyide deiştirmen gerekir, senin işlemcin ddr2 bellek kontrolcüsü var. DDR3 anakartta calistiramazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 18 Aralık 2009; 15:55:33 >

• işlemcim am2+ değilmi benim? bildiğim kadarıyla am2+lar am3 kartlarla çalışabiliyor.ddr3 bellek desteğide var diye biliyorum.

işlemci intel i7 860
    anakart asus maximus formula 3
    ram patriot sector 5 viper 2 2000 mhz cl8 yapsam
    şimdiki bilgisayarımdan nasıl bir performans artışı olur acaba?? 1400 civarı bir değişiklik için değermi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: psikoefee

işlemcim am2+ değilmi benim? bildiğim kadarıyla am2+lar am3 kartlarla çalışabiliyor.ddr3 bellek desteğide var diye biliyorum.

işlemci intel i7 860
    anakart asus maximus formula 3
    ram patriot sector 5 viper 2 2000 mhz cl8 yapsam
    şimdiki bilgisayarımdan nasıl bir performans artışı olur acaba?? 1400 civarı bir değişiklik için değermi?

AM3 anakartda, am2+ kullanamazsın. Ama am2+ anakartda am3 işlemci bios güncellemesi ile kullanabilirsin.
  • 940 be'den 965'e geçmek görülebilecek hiç bir avantaj sağlamaz. asus'un o anakartı çok iyi bir anakart. eğer fark görmek istiyorsan ancak core i7 x58 bir sistem seni paklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tworule -- 19 Aralık 2009; 11:33:01 >
  • o da biraz pahallı olur gibime geliyor bence şimdilik durabilirler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.