Şimdi Ara

Anakart yanık mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Masaüstü bilgisayarımda gece maç izliyordum.Kulağımda kulaklık vardı ufak bir ses geldi gibi çıkardım kulaklığı baktım ses yok bilgisayardan gelmiş olabiliceğini düşündüm ama bilgisayar aynı şekil çalışmaya devam edince pek takmadım.Sabah kalktığımda bilgisayar açıldı ancak ekrana görüntü gelmedi.Herşeyi denedim ama olmadı bende gece duyduğum çıtırtıdan olabileceğini düşündüm.Şehir dışında üniversite öğrencisiyim ben yokken blgisayarı bilgisayarcıya göstermişler anakartın yandığını söylemiş
    Kısaca sorum : Ben sesi duyduktan sonrada pc çalışmaya devam etti ve şuan dahil bilgisayarın düğmesine basınca açılıyor . Anakart yanması olayı nasıl oluyor tam bilmiyorum anakart yanık mı sizcede ? Ve yanıksa ne yapmam gerekiyor çözüm yeni anakart almaksa uygun miktarlarda önerileriniz nelerdir ?
    Şimdiden teşekkürler..

• Mereen1903 M kullanıcısına yanıt
     Anakart yanık mı ?

Güncel ...
  • Anakartta ölçüm yapmadan sebebini söylemek doğru olmaz hocam.
  • Bilgisayar düğmesine basınca açılıyor derken?

1 güç tuşuna basınca Power çalışıyormu işlemci fanı ekran kartı fanı dönüyormu anakarttaki Led yanıyormu
    2 ekran kartı haricimi dahilimi
    3 güç tuşuna basınca ekran siyahda mı kalıyor başka belirti oluyormu ?

Bunları cevapla devam edelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kings Never Die -- 25 Haziran 2016; 16:32:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayara güç gidiyor yani . 1-İşlemci fanı çalışıyor , led yanıyor , ekran kartı fanım bozuk o zaten çalışmıyordu . 2-Ekran kartı harici.3-ekranda siyah ekranda no video input yazısı çıkıyor birkaç kere ekran kartı sorunundan dolayıda çıkmıştı bu yazı bende yine ekran kartı sorunu sanmıştım bu yüzden ama bilgisayarcı anakart yanık demiş
  • onboardda denedin mi? Yalnız çıkar ekran kartını öyle dene bazen ekran kartı varken çalışmayabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K120 -- 28 Haziran 2016; 4:06:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.