Şimdi Ara

Anakart Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese selamlar.Ben yakın zamanda bir anakart almak istiyorum.Fakat birkaç model arasında kaldım.Siz hangisini önerirsiniz.GİGABYTE X48 DQ6 DFI T2RS PLUS GİGABYTE P45 UD3P GİGABYTE P45 DS5.E7400 işlemci ile kullanılacaklar.Birde benim güç kaynağım high power 460 watt bu ankartlarda sorun yaratırmı?(İlerde değiştireceğim şimdilik yetermi)Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cqrcqr -- 10 Kasım 2009; 13:14:46 >

• güç kaynağı ile bir sorun olmaz..
    ama lga 775 olarak artık çok fazla para yatırmanı önermem..
    ileride işlemci değiştirme seçeneğin kısıtlı olacak..
    ve belkide core i5-i7 sistemlere yöneleceksin o nedenle uygun fiyatlı bir anakart alıp kullanmanı öneririm..
  • Fiyatından ve hız aşırtma başarımından dolayı Dfi P45 T2rs+ seçilebilir ancak biraz bellek seçiyor.Bu yüzden Gigabyte P45 Ud3p seçilebilir.Onun da hız aşırtma başarımı baya iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firienholt -- 10 Kasım 2009; 19:13:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çağrıözgün

Öncelikle herkese selamlar.Ben yakın zamanda bir anakart almak istiyorum.Fakat birkaç model arasında kaldım.Siz hangisini önerirsiniz.GİGABYTE X48 DQ6 DFI T2RS PLUS GİGABYTE P45 UD3P GİGABYTE P45 DS5.E7400 işlemci ile kullanılacaklar.Birde benim güç kaynağım high power 460 watt bu ankartlarda sorun yaratırmı?(İlerde değiştireceğim şimdilik yetermi)Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Gigabyte p45 iyidir ama psu için birşey söylemek zor.Ekran kartın nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutx

quote:

Orijinalden alıntı: çağrıözgün

Öncelikle herkese selamlar.Ben yakın zamanda bir anakart almak istiyorum.Fakat birkaç model arasında kaldım.Siz hangisini önerirsiniz.GİGABYTE X48 DQ6 DFI T2RS PLUS GİGABYTE P45 UD3P GİGABYTE P45 DS5.E7400 işlemci ile kullanılacaklar.Birde benim güç kaynağım high power 460 watt bu ankartlarda sorun yaratırmı?(İlerde değiştireceğim şimdilik yetermi)Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Gigabyte p45 iyidir ama psu için birşey söylemek zor.Ekran kartın nedir?

Ekran kartım sapphire hd4650.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KızılejdeR

Fiyatından ve hız aşırtma başarımından dolayı Dfi P45 T2rs+ seçilebilir ancak biraz bellek seçiyor.Bu yüzden Gigabyte P45 Ud3p öneririm.Onun da hız aşırtma başarımı baya iyi.

İlginiz için teşekkür ederim.p45 ud3p nin fiyatı tahmini ne kadardır.Çünkü nette baktım bulamadım.Bi internet sitesinde 2. eline 250 istemişler.sizce fiyat uygunmudur?
  • LGA775 için artık çok para dökmeye gerek yok, KızılejdeR gibi bende DFI öneririm fiyat performans olarak daha iyisi yok...

190 liraya al bu kartı keyfine bak

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3993
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci değişimi yardım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.