Şimdi Ara

ANAKART YARDIMI PLSSS:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar core 2 quad 2.4 işlemci alacağım ama anakart modelleri arasında kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim kafamdaki birkaç model
    MSI 7350-020 P6N-SLI FI C2D DDR2 S+GL SATA 16X
    MSI 7350-020 P6N SLI PLATINUM ATX DDR2 CORE2
    ASUSTEK COMMANDO 965P DDR2 SES+GLAN+SATA2 16X
    ASUSTEK STRIKER EXT 680ISLI DDR2 SES+LAN+SATA2

fiyat olarakta 250-450 arası önerebileceğiniz varsa iyi olur hangisi iyidir pek anlamıyorum:(

• Gigabyte GA-P35C-DS3R
  • önerin için saol:) yazdıklarımla arasında bi fark yok mu???
  • Bu dediğim anakart İntel'in en güncel çipseti P35'li olup yıl sonu gibi çıkacak olan 45 nm teknolojili işlemcileri desteklemektedir. Bu anakartla aynı anda kullanmamak şartıyla hem ddr2 hem de ddr3 bellekler kullanılabilir. Fiyatı da yukarıdaki 4 anakartın fiyatına göre çok yüksek değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 26 Temmuz 2007; 16:36:29 >
  • çok sağol hocam valla pahalı bişey almaktan kurtardın beni bu sli anakartları 2 ekran kartı taktığımızda ne avantajımız olur kafamda birazda ona takıldı seçtiklerimde sli dı sanırım
  • Sli yapınca 2 tane ekran kartından 1 karta göre 2 katı olması mümkün olmasa da daha yüksek başarım alıyorsun. Ama hem yüksek maliyeti açısından, hem daha fazla güç çektiğinden, hem de kasada daha fazla ısı oluşturduğundan sli yapmayı önermem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 26 Temmuz 2007; 17:04:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci değişimi yardım
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.