Bildirim
Anakarta alabileceğim işlemci ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
uyumlu değil maalesef..rev 1.0 için desteklenmiyor diye belirtmiş sayfasında(N/A)
http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2722
am3 olan herhangi bir işlemciyi desteklemiyor kart..bulabileceğiniz 4 çekirdekli işlemci ilk phenom serilerinden ama şu dönemde para verilecek işlemciler değil bence -
Max Payne 3'ü mediumda açsam yeter :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Marston
Max Payne 3'ü mediumda açsam yeter :D
o zmn ekran kartına falan bakmamız lazım işlemciye olmuyor bu işşler. -
şuanki sistemi detaylıca yazarsanız ve de bütçenizi daha iyi olur -
quote:
Orijinalden alıntı: ancdodo
quote:
Max Payne 3'ü mediumda açsam yeter :D
o zmn ekran kartına falan bakmamız lazım işlemciye olmuyor bu işşler.
Arkadaşın dediği gibi oyunlarda performans vermesini istiyosan ekran kartına bakmalısın..
suan kullandıgın işlemci ne acaba öğrenebilirmiyim? -
Geç cevap için özür dilerim.
GDDR5 HD4850 256 bit 1 gb ekran kartı
2 gb ddr2 ram
amd athlon 64 3500+ işlemci.
220 TL bütçem var 230'a da zorlarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Marston -- 18 Mayıs 2013; 20:32:42 > -
up -
quote:
Geç cevap için özür dilerim.
GDDR5 HD4850 256 bit 1 gb ekran kartı
2 gb ddr2 ram
amd athlon 64 3500+ işlemci.
220 TL bütçem var 230'a da zorlarım.
Bence bu işlemciyle biraz daha devam ederek bütçenizi arttırın ve anakart+işlemci+ram upgradesine bakın derim , daha sonrada psunuzun el verdiği şekilde ekran kartınızı güncelleyebilirsiniz. -
quote:
GA-MA770-DS3 (rev. 1.0) anakartım var.Bu anakarta 4 çekirdekli bir işlemci arıyordum ve AMD Athlon II X4 640'ı buldum ancak uyumlu mu uyumsuz mu diye bakmak istedim ve kesin bir fikir sahibi olamadım.Uyumlu mudur ? Değilse bu anakarta 4 çekirdekli hangi işlemci iyi gider ?
Anakart konusunda oldukça şanssızmışsınız.
AM2+ anakartların çoğu AM3 işlemcileri destekler. Mesela Gigabyte 770-UD3 gibi. Siz desteklemeyen az sayıdakinden birine sahipsiniz maalesef.
Bulabileceğiniz en iyi işlemci Phenom II X4-940 olur ama bulmak imkansız. Belki ikinci el olur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X