Şimdi Ara

anakarta farklı bir bios yükleme hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar anakartıma bir üst versiyonunun biosunu yüklemek istiyorum bu mümkün mü acaba?bir problem cıkarır mı?
    http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=1290 (V1)
    http://www.msi.com/index.php?func=prodcpusupport&maincat_no=1&prod_no=1294#menu (V2)

• anakartlar arasında fızıksel farklılıklar var o yuzden buyuk ıhtımalle anakartınız hıc calısmayacaktır baska bıos olayı anakartlar uzerınde gorunur barız fızıksel farklılıklar yoksa kısıtlı olarak olabılıyor ama cok rısklı bır olaydır
  • çok dikkatlı olmanı ister riske girmek istiosan farketmez problemin ne niye biosu güncelleme yapmak istiosun
    herhangi bir sorunla elektrik kesilmesi işlem sırasında ya da sorun yaratması ciddi hatalara ve sorunlara yol acabilir. dikkatli olmanı dilerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: steyy

çok dikkatlı olmanı ister riske girmek istiosan farketmez problemin ne niye biosu güncelleme yapmak istiosun
    herhangi bir sorunla elektrik kesilmesi işlem sırasında ya da sorun yaratması ciddi hatalara ve sorunlara yol acabilir. dikkatli olmanı dilerim

arkadaşlar problem şu: http://forum.donanimhaber.com/m_31328295/mpage_1/key_//tm.htm#31328295
    iki kere servise gitti geldi halen bilgisayar nedense 2.0gb ramın üstünü görmüyor.

• anakartınız tam olarak G31M2 V1 mı V2 mı ve elınızde 2adet 1gb lık ddr2 ve 1 adet 2gb ddr2 ram mı var ?
  • anakart v1 modeli elimde 4x 1gb ddr2 667 varken tek tek denedim bu problemleri yaşadım.şu anda elimde 2x1 gb ddr2 667ram var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat Alper -- 1 Mayıs 2009; 16:15:09 >
  • bu 4 ramde aynı marka modeldemı ve ramlerın bellek chıplerı tek yuzdemı 2 yuzdede varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • %leri göremedim tam olarak nerede yazıyor bu %ler
    aynı marka aynı model.ocz 4x1gb ddr800 dual kitdede denedim aynı problem ondada devam etti.
  • ramı elınıze aldıgınızda ramın ıkı tarafıdada bellek chıplerınden varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pegasus1881

ramı elınıze aldıgınızda ramın ıkı tarafıdada bellek chıplerınden varmı ?

evet var.ikisindede aynı şekilde
  • sorununuzun kaynagı 4 slotta dolu ıken cıftyuzlu bellek kullanmaya anakartınızın destek vermemesıdır
    seceneklerınız ya 2 adet ram ıle 2gb olarak kullanacaksınız yada 4adet sadece tek yuzunde bellek cıpı olan ram alacaksınız
    4 slotuda kullanacagınızda ayrıca 4 bellegınde 1gb aynı marka hızda ve tek yuzunde chıp olması gerekmektedır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus1881 -- 1 Mayıs 2009; 17:02:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pegasus1881

sorununuzun kaynagı 4 slotta dolu ıken cıftyuzlu bellek kullanmaya anakartınızın destek vermemesıdır
    seceneklerınız ya 2 adet ram ıle 2gb olarak kullanacaksınız yada 4adet sadece tek yuzunde bellek cıpı olan ram alacaksınız
    4 slotuda kullanacagınızda ayrıca 4 bellegınde 1gb aynı marka hızda ve tek yuzunde chıp olması gerekmektedır

hocam çok teşekkür ederim.inanın büyük bir sıkıntıdan kurtardınız.mümkün olan ilk zamanda denemeye çalışacagım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.