Şimdi Ara

anakarta speaker nasıl takılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
2
Favori
18.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    anakartım şu :
    http://tr.msi.com/product/mb/G41M-P33-Combo.html

anakartın içinden şu parça çıkmış ama takmamıştıım
     anakarta speaker nasıl takılır?

bu anakartın hangi soketine nasıl takacam bulamadım
    anakart sorun sinyallerini duymam için bu lazım imiş
    lütfen acil yardım

• Yapay Zekanın Yanıtı

Anakart Speaker Nereye Takılır?

Anakart speaker, bilgisayarınızın temel bileşenlerinden biridir ve sistemin düzgün çalıştığını belirtmek için sesli uyarılar verir. Doğru şekilde takıldığından emin olmak, bilgisayarınızın düzgün çalışması için hayati önem taşır.

Anakart Speaker Takma Adımları:

1. Anakart Speaker Girişini Bul: Anakart üzerinde, genellikle kenarında "SPEAKER" etiketli küçük bir bağlantı noktası arayın.
    2. Speaker Kablosunu Tak: Speaker kablosunun tek bir ucunu anakarttaki speaker girişine, diğer ucunu ise speaker'a takın. Kabloyu sıkıca taktığınızdan emin olun.
    3. Speaker'ı Kasaya Monte Et: Speaker'ı bilgisayar kasanızın ön paneline, genellikle kasanın önündeki 3,5 mm'lik bir jak kullanarak takın.

Önemli Notlar:

• Kullanılan speaker kablosunun anakartın speaker girişine uygun olduğundan emin olun.
    • Kabloyu her iki uca da sıkıca takın. Gevşek bağlantılar ses sorunlarına neden olabilir.
    • Speaker'ı bilgisayar kasanızın ön paneline uygun şekilde monte edin. Uygunsuz montaj, speaker'ın etkinliğini azaltabilir.

Anakart speaker'ınızı doğru şekilde takarak, sisteminizin durumunu sesli uyarılarla izlemesini sağlayabilir ve sorunları hızlı bir şekilde tespit edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up
  • power sw - reset sw - hdd led kabloları anakartta nereye giriyorsa prada speaker girişi olur..
    anakartın kitabına bakabilirsin yada anakart üzerinde çok küçük yazı ile yazar

power sw kabloyu takip et anakartta bulursun nereye gireceğini
  • teşekkürler usta
    yaptım ama anakarttan hiç ses gelmedi :)
    galiba anakartım bozuk
  • Bazı anakartlarda Power,reset,hdd led girişlerinden farklı bir yerde audio girişleri var orda audio girişinin üstünde 4 pinlik bir speaker girişi var oraya takmanız gerekir.Anakartın kitapçığında nereye takmanız gerektiğini bulabilirsiniz kitapçık yoksa sitesinden manual ini indirebilirsiniz.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nimquessir -- 2 Mart 2014; 16:00:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam yerini buldum da (+)arti eksi(-) olayi varmi varsa nasil ? acil yardim lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dervispasa D kullanıcısına yanıt
    + - kutuplara dikkat et kırmızı kablonun olduğu kısım ankartta + kutuba gelmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axelfoly -- 5 Ekim 2014; 19:27:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.