Şimdi Ara

anakarta takılan Card reader aldım pc görmüyor!yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar anakarta takılan Card Reader aldım yeni fakat ne yaptıysam Card Reader'i görmüyor pc. Yardım ederseniz çok makbule geçer ;) bozuk diye aldığım yere geri götürdüm orada denemişler çalışmış anlamadım gitti :S......

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Arkadaşım öncelikle usb girişlerine düzgün taktığından güç girişini bağladığından emin ol varsa işletim sistemine uygun olan driverlerinida kur. Çalışmaması için başka bir neden yok madem bozuk değil.

Tabii anakartındaki bağlantı yaptığın usb birimi arızalı değilse.
  • güç girişi derken tam olarak neyi kastettin anlamadım arkadaşım valla tek bi kablo var ayrı bi kablo yok. ayrıca driver ını buldum yüklerken donanımı bulamıyor bu nedenle yüklenmiyor. biostan herhangi bi ayar olabilirmi acaba diye düşünüyorum. anakarta tam olarak taktığımdan eminim. umarım anakartın üstündeki slot bozuk değildir

• quote:

Orjinalden alıntı: furkipurki

güç girişi derken tam olarak neyi kastettin anlamadım arkadaşım

Daha önce card reader hiç kullanmadım o yüzden disket sürücü gibi düşünerek bir anakarta bağlantı noktası birde PSU bağlantı noktası olabilir diye düşündüm. Ama madem sadece usb bağlantısı var ve sende onu bağlamışsın o zaman geriye tek seçenek kalıyor işletim sistemine uygun driveri bulup yüklemek.
  • Aynı sorun bende de var. 915 ve daha güncel chipsetli anakarta takıyorum sorunsuz çalışıyor. 865 chipsetli anakarta taktığımda donanım bulunmuyor. Eğer seninde pc eskiyse ortak sorun olabilir. Konu güncel deil ama belki bakıp bişeyler yazarsan veya çözüm için fikri olan birisi yazarsa sorunu çözeriz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.