Anakarta uyumlu işlemciler
-
-
5500, 5600, 5600X olabilir. Ben 2200G'den 5500'e yükseltmiştim, fiyatı uygun performansı 5600'e çok yakın. Ama senin işlemci zaten iyi, daha yükseklerine geçmek mantıklı olabilir, ekran kartın çok yüksek değilse bence bekleyip komple platformu değiştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberXTR -- 25 Şubat 2023; 17:47:46 > -
Bakalim olabilir belki satıp üstüne para koyup daha iyisini alabilirim ekran kartım rx580 4gb
8gb liğe geçsem sence dar boğaz yapar mı? -
Bence yükseltmen gerekmez. Ekran kartında 8GB olana geçmek değil de model yükseltmek daha mantıklı.
-
Doğru dedin. Bakalım hayırlısı -
Peki nasıl bir ekran kartı almalıyım? -
Son çıkan ekran kartılarını hiç araştırmadım. f/p oranına göre al, modeller arası fiyat farkı ile performans farkına bak ona göre seç.
-
Şimdi rx 6700 xt 12gb alacağım uyum sorunu yaşamam sanırım -
Belirtilen anakarta 5600 işlemci iyi olur. Çok aşırı ısınan bir işlemci olmadığından anakartın vrmleri de çok aşırı ısınmaz. Anakarta nvidia da 3060 ti veya sorduğunuz 12 gb rx 6700xt gibi kartları çok rahat
bir şekilde takıp kullanabilirsiniz. Uyum sorunu olmaz. Sadece yazdığım ekran kartları nı değil, güncel bütün kartları takabilirsiniz. Yazdıklarım sadece örnekti.
-
Uyum sorunu olmaz 2600 ile dar boğaz yapabilir ama daha sonra işlemcini yükseltebilirsin. En az 5600/5600X geçebilirsin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X