Şimdi Ara

Anakartım alacağım ssd'yi destekliyor mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamunaleyküm. ECS H61H2-M17 anakartım var. ''James Donkey JD1000PRO 256gb'' ssd'sini almayı planlıyorum. Anakartım destekler mi? Teşekkürler.

• Tabiki destekler yanlız anakartında SATA II bağlantısı olduğundan max. 300 MB/sn hızında kullanırsın. Bu hızda HDD den çok daha iyidir. Yanlız alırken 2,5 inc SSD almanız gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bedo -- 15 Kasım 2021; 11:24:5 >
  • Bedo kullanıcısına yanıt

Malum anakart eski. Şuan fazla masrafa girmeden i7 3770 işlemci ile uyumlu, alacağım ssd den maximum verim alabileceğim, günümüz standartlarında ortalama bir anakart tavsiye eder misiniz?

• https://www.ecs.com.tw/en/Product/Motherboard/H61H2-M17_V1.0/support

Anakartınızın i7 3770 desteği var. Biosunu güncellemeniz yeterli.
    Yalnız JD1000 PRO serisi, m.2 Nvme ssd. Doğrudan anakartınıza uymaz. 2.5 inç sata ssd bakmanız lazım.

Gigabyte ssd bakabilirsiniz. 274 TL
    https://www.itopya.com/gigabyte-240gb-ud-serisi-sata30-25-ssd-500mb-okuma-420mb-yazma-/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

Konu hakkındaki bilgisizliğimi mazur görün. JD 3400/sn-1300/sn, Sata ssd 500-420 şeklinde okuma ve yazma hızları yazıyor. Jd'nin incelemesine baktığımda ortalama 500/sn yazma hızı diyor. Bu konu nasıl oluyor.

• mahmutdirek M kullanıcısına yanıt

sizin anakartınız sata 2 oldugundan dolayı zaten max 300mb/s limitine takılıyorsunuz. Yani hangi ssd alırsanız alın tam performansında kullanamayacaksınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI anakat M.2 SSD mi görmüyor
    2 yıl önce açıldı
    SSD HDD den RAM OLUR MU ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.