Selamunaleyküm. ECS H61H2-M17 anakartım var. ''James Donkey JD1000PRO 256gb'' ssd'sini almayı planlıyorum. Anakartım destekler mi? Teşekkürler. |
Bildirim
Selamunaleyküm. ECS H61H2-M17 anakartım var. ''James Donkey JD1000PRO 256gb'' ssd'sini almayı planlıyorum. Anakartım destekler mi? Teşekkürler. |
Tabiki destekler yanlız anakartında SATA II bağlantısı olduğundan max. 300 MB/sn hızında kullanırsın. Bu hızda HDD den çok daha iyidir. Yanlız alırken 2,5 inc SSD almanız gerekir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bedo -- 15 Kasım 2021; 11:24:5 > |
Malum anakart eski. Şuan fazla masrafa girmeden i7 3770 işlemci ile uyumlu, alacağım ssd den maximum verim alabileceğim, günümüz standartlarında ortalama bir anakart tavsiye eder misiniz? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Konu hakkındaki bilgisizliğimi mazur görün. JD 3400/sn-1300/sn, Sata ssd 500-420 şeklinde okuma ve yazma hızları yazıyor. Jd'nin incelemesine baktığımda ortalama 500/sn yazma hızı diyor. Bu konu nasıl oluyor. |
sizin anakartınız sata 2 oldugundan dolayı zaten max 300mb/s limitine takılıyorsunuz. Yani hangi ssd alırsanız alın tam performansında kullanamayacaksınız. |