Şimdi Ara

Anakartım Ethernet Kaç Mbit .. Nasıl Öğrenebilrim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Asus

H61M-K

Oboard Lan Donanımı :
    Realtek® 8111F, 1 x Gigabit LAN Kontrolcüsü(leri) ( bu 1gbit demekmi )

1 gbit swich bagladım .. cat5 takınca Ağ bağlantısı durumunda . -Hiz : 100 mbit yazmakta

CAT6 BAĞLAYINCA HAT HIZI : 1,0/ sn yazmak ta ? ethernet kartımın hızını nasıl öğrenebilirim .

CLİENT PC'LERİ : Asus

P8H61-M LX

Anakart - P8H61-M LX - ASUS

Realtek® 8111E , 1 x Gigabit LAN Kontrolcüsü(leri)

bu anakartların onboard ethernet kartları kaç mbit hızında.. diskless sistemi icin ethernet kartı almam icap edicekmidir !- cunku bu anakartlara ethernet baglıyamıyoruz yuvalar kucuk pc express ethernet almak icap eder ..oda pahali maliyet artmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetbilgisayar -- 12 Şubat 2015; 13:31:24 >

• anakaretımdaki ethernet kartı teoride 1000 mbit ama bu hızı alırmı bilemem.

ayrıca 1000 mbit hızındaki bağlantının rj45 renk sıralaması farklı diye biliyorum.
  • zeki1981 kullanıcısına yanıt
    anladım iki pc arası copy hızı saniyede 40 -- -- -- 50 mb goruyorum normal bi siwch baglıyorum Ağ baglantı durumu hiz göstergesi 100 mbit oluyo copy hızı saniyede

7 -- -- -- 8 mb

1 GBİT HAT HIZINA BAGLI İKİ PC ORTALAMA VERİYİ KAC MB' / SN ATMAKTADIR ACABA..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jetbilgisayar

anladım iki pc arası copy hızı saniyede 40 -- -- -- 50 mb goruyorum normal bi siwch baglıyorum Ağ baglantı durumu hiz göstergesi 100 mbit oluyo copy hızı saniyede

7 -- -- -- 8 mb

125 mb ile atması gerekir.

senin sistem 50 mb atıyorsa 400 mbit civarında hızı var demektir.

tabi burada kablo ve jakların kalite ve uzunluğu çok önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki1981 -- 12 Şubat 2015; 14:19:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

quote:

Orijinalden alıntı: jetbilgisayar

7 -- -- -- 8 mb

125 mb ile atması gerekir.

senin sistem 50 mb atıyorsa 400 mbit civarında hızı var demektir.

tabi burada kablo ve jakların kalite ve uzunluğu çok önemli

peki nasil bi kart önerirsiniz bana efendim bu sistem için Pxe rom .. özellikli ağtan pc bott edilecek fiyat makul olursa iyi olur anakartımda pc express yuva var daha kucuk PCI Yok .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.