Bildirim
asus modem şifremi unuttum nasıl resetlerim.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bilmiorum ama bence direk format at ! -
Genelde 123456 Olur Ama -
modemin ayarlarına girince yani 192.168.1.1 yazında karşına gelen kullanıcı adı ve şifresi demek istediğim.. genelde admin, admin oluyo ama ben deiştirmiştim işmdide bulamıyorm... impacto arkadaşım madem bilmiyosun dalga mı geçiyosun, bilmiyosanı boş şeyler yazma lütfen... -
Modemin tüm ayarlarını resetlemekten bahsediyorsan arkasında bir küçük delik olacak ona bir kalem ucu ile 5-6 saniye bastır.
Ama modem şifrenle internete bağlanamaman arasında bir bağlantı kuramadım ???
Bu resetten sonra modemin tüm ayarları sıfırlanır dikkat et yanlız. Eğer 5-6 saniye yetmezse modemi kapat ve kalemi bastır. kalem basılı iken 15-20 sn. basılı tut olmazsa bu işlemi birkaç kez tekrarla.
Kolay gelsin... -
teşekkür ederim arkadaşım modem şifresiyle internete başlanamamanın şöyle alakası var. modeme adsl kullanıcı adımla şifremi kaydetmezsem internete bağlanamıyormya o yüzden ;) -
20-30 sm bastım o düğmeye ama olmadı tekrarladım ama sonuç yok.. -
Kullanıcı adı: Admin
Password: Admin
olması lazım. Büyük küçük harfe dikkat.
IP adresini kontrol edip bi yazarmısın... Modem sana IP adresi veriyormu vermiyormu???
Ona göre hal çaresine bakalım... -
teşekkürler. büyük küçük harfe dikkat ettim olay çözüldü çok teşekkr ederim... iyi geceler...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X