Şimdi Ara

ANAKARTIM HANGİ İŞLEMCİLERİ DESTEKLER ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    RAM : 3 GB DDR2 667 MHz
    EKRAN KARTI : SAPPHIRE R7 250 2 GB 128 BIT
    PSU : ZALMAN 400W
    CPU : INTEL PENTIUM E2180 2.00GHz

Ben bu sisteme yeni bir işlemci alacağım. Fakat hangi işlemcileri desteklediğini tam olarak çözemedim.

Aklımda CORE 2 DUO E6750 ve PENTİUM DUAL CORE E6600 var. Bu iki işlemci bilgisayarımda sorunsuz bir şekilde çalışır mı ?

Sizin önereceğiniz farklı bir işlemci var mı ? Varsa yazarsanız çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler.

• Anakartınız lga775 yani 775 pinli işlemcileri destekliyor.Bunların arasında e6750 ve e6600de var yani anakartınız bu işlemcileri çalıştırıcaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcantasci06

ANAKARTIM : GİGABYTE GA-T671MG
    RAM : 3 GB DDR2 667 MHz
    EKRAN KARTI : SAPPHIRE R7 250 2 GB 128 BIT
    PSU : ZALMAN 400W
    CPU : INTEL PENTIUM E2180 2.00GHz

Ben bu sisteme yeni bir işlemci alacağım. Fakat hangi işlemcileri desteklediğini tam olarak çözemedim.

Aklımda CORE 2 DUO E6750 ve PENTİUM DUAL CORE E6600 var. Bu iki işlemci bilgisayarımda sorunsuz bir şekilde çalışır mı ?

Sizin önereceğiniz farklı bir işlemci var mı ? Varsa yazarsanız çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler.

Processor Support Socket LGA 775, Intel Core2 Duo, Pentium D, Pentium 4, Celeron D. destekler tabi ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir kaç yerde gördüm chipseti desteklemiyor ekran gelmiyor vb. yazılar vardı internette. Mesela şu sitede yazıyorhttp://www.cpu-upgrade.com/mb-SiS_(chipsets)/671FX.html
  • fcantasci06 F kullanıcısına yanıt
    Hocam böyle sorunlar genelde bios güncellemesi ile çözülebiliyor fakat alıcaksınız araştırıp kullanıcılarına sorarak almanız en iyisi olucaktır.Kağıt üzerinde desteklendiği yazıyor fakat kağıt üzerinde yazan ile gerçekte taktığımızda farklılıklar oluşabiliyor.
  • İşte sorunda orada bios güncellemesi yok zaten çok eski olduğu için bilgisayar gigabyte artık bu anakarta destek vermiyor.
  • fcantasci06 F kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman elden birşey gelmiyor ya deneyerek alıcaksınız ya da kullanıcılara sorucaksınız hangi işlemciyi sorunsuz kullandıklarını sizde aynı modelden alıcaksınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anakartım uefi destekler mi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.