Şimdi Ara

Anakartım için En uygun iyi ekran kartı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

* 1 x AGP slotu (8x/4x-AGP 3.0 uyumlu), sadece 1.5v görüntü kartlarını destekler
    * 33MHz & PCI 2.2 uyumlu 3 x PCI slot desteği

Bu özellikte bir ana kartım var şuan GF fx5500 ekran kartı var ama çoğu oyun için yetersiz(cod4 vs) hangi ekran kartları uyar. şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LickMyTofu -- 19 Kasım 2008; 11:28:14 >

• Sadece AGP veya PCI-X olduğunu belirtmen yeterlidir. Aklında bulunsun. Görüldüğü üzere anakartın AGP kartları destekliyor. Tam olarak bilemiyorum ama sanırım AGP arayüzlü çıkan son kart 3850 idi. Ancak AGP sisteme yatırım yapmak şu dönemde çok mantıklı değil.
  • Farkındayım mantıklı olmadığının ama şuan için yeni bir ana kart alacak durumda değiliyim. bende fx5500 ddr ve bunun üstü kartların çoğu dd2 slot lu benim ana karta uymaz diye düşünüyorum yanlış bilmiyosam yani sormak istediğim de şu ddr2 slotlu ekran kartı alsam elimde mi patlar :S
  • remini işlemcinide belirtirsen ona uygun secenek belirtebiliriz mesela p4 dür 1 gb remdir ona uygun olarak 1650 pro iyi güzel gelir en azından tüm oyunlara kasmadan oynayabilirsin

hayır ddr2 3 de olsa patlamaz o ekran kartınnı ayrı bellegidir sorun olmaz sistem bellegiyle alakası yoktur yani agp de ddr3 lü bir ekran kartıda alsan çalısır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vuze -- 19 Kasım 2008; 11:40:59 >
  • eyw. Vuze kardeş söylediğin şeyler çok yararlı oldu. p4 3.06 işlemci 1 gb ddr2 533 mhz ram var sıkıntılı olduğum konu ekrann kartıydı sağolasın tavsiyelerin için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi pci ekran kartı nedir?
    24 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.